1 av 4
2 av 4
3 av 4
Ulf Dahlén håller huvudet högt.
4 av 4
Ulf Dahlén håller huvudet högt. - Foto: Bildbyrån

"Inte orolig för att få sparken"

Publicerades: 27 Jan 2010, 13:18, Uppdaterades: 28 Jan 2010, 15:32

Ulf Dahlén håller huvudet högt.


Ny förlust för Frölunda i går och lagets slutspelsplats hänger på en skör tråd. Lagets tränare Ulf Dahlén är satt under allt hårdare press, men säger själv att han inte funderar på om han riskerar att få sparken eller inte.

- Jag kan inte gå runt och tänka på att de kanske vill byta ut mig, säger Dahlén till sportsday.se.

- När jag spelade i NHL kunde man inte åka runt och oroa sig för att bli tradad hela tiden heller. Det är samma sak här och nu.

Klubbdirektören Mats Ahdrian har vid upprepade tillfällen hävdat att Dahlén sitter säkert. Det tillhör klubbens nya strategi att jobba långsiktigt, har han sagt.

Ulf Dahlén konstaterar att det bara hårt arbete och jävlar anamma som kan rädda Frölunda ur lagets jobbiga situation. Laget har fyra raka förluster och bara en mer poäng är formstarka Modo, som ligger på nionde plats alldeles under slutspelsstrecket.

- Vi måste spotta i nävarna nu och klara av det här.

Hockeysverige.se

/
/
/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Fem snackisar under första dagen på Ullna

Dubbeltrubbel i vinden för Grant: "Kämpigt"

1 timme sedan
Titelförsvaren Linn Grant och Alex Norén var de stora publikfavoriterna under första dagen på Ullna. Men vinden ställde till det för de svenska stjärnorna. Det var lite kämpigt, säger Grant.

Sensationen Muchova – för mycket för världstvåan

2 timmar sedan
Långa slagdueller, stenhård kamp om varje boll och dramatiskt in i det sista. Karolina Muchova och Aryna Sabalenka gav allt för en plats i finalen på Roland Garros. Bara en kunde nå den – och sensationellt lyckades Muchova efter en enorm vändning.

Cykelstjärnan i tårar efter knivattacken

2 timmar sedan
Danske cykelstjärnan Jonas Vingegaard var djupt berörd över knivattacken i franska Annecy. Efter etappsegern i Criterium du Dauphine sade han med tårar i ögonen: En dag som den här betyder cykel ingenting.

Svenske talangens jättesuccé i proffsdebuten

idag 16:36
Svenske golftalangen Ludvig Åberg har fått en drömstart på proffslivet på PGA-touren. Eslövssonen gick den första ronden på tre slag under par och har tätkänning.

Stoppades i Qatar – ölsponsor förlänger med Fifa

idag 15:40
Budweiser förlänger sitt avtal med Internationella fotbollsförbundet (Fifa). Det nya avtalet med Ab Inbev, som äger Budweiser, gör att ölmärket blir officiell VM-öl för de två kommande världsmästerskapen: dam-VM i Australien och Nya Zeeland i sommar och herr-VM i Nordamerika 2026.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.