Stockholm

”Foppa” sågar provspelare

Forsberg var inte helt nöjd med den provspelande Viktor Mårtensson.
Forsberg var inte helt nöjd med den provspelande Viktor Mårtensson. Foto: Håkan Nordström/SCANPIX

Jippolaget Icebreakers spelade under fredagkvällen i Västerås och besegrade ett förstärkt allsvenskt hemmalag med 6-5, efter bland annat kvitterings- och matchvinnande mål av Nicklas Bäckström i den tredje perioden.


Läs mer

VÄSTERÅS. Peter Forsberg var dock inte helt nöjd med hur Västerås uppträdde mot NHL-stjärnorna och veteranerna i Icebreakers. I synnerhet gällde det Västerås 21-årige provspelaren Viktor Mårtensson - som förra säsongen samlade på sig 186 utvisningsminuter i division ett med Borlänge.

- Han borde det ta det lite lugnt i en sån här match. Visst, lite tacklingar får det ju vara, men man behöver ju inte gå till överdrift, sa Forsberg till Viasat efter matchen.

- Det är ju en del spelare hos oss som inte försäkrade, så det skulle ju inte vara bra om någon blev skadad här. Det måste man tänka på.

Kvällens match gav inte heller Forsberg några positiva besked avseende hans ständiga fotproblem och något eventuellt spela i Modo den här säsongen.

- Nej, som det kändes nu så blir det absolut ingenting. Det kändes inte alls bra och nu är oddsen höga. Men jag ska åka hem nu och försöka klura ut något, men det känns som sagt inte bra.

Hockeysverige.se

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.