När Södertälje blev utspelade av avhängda Örebro lämnade SSK-supportarna matchen i förtid.
1 av 3
När Södertälje blev utspelade av avhängda Örebro lämnade SSK-supportarna matchen i förtid. - Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
SSK vill försöka trösta fansen och vinna tillbaka förtroendet. "De betyder allt för oss", säger Jonas Almtorp.
2 av 3
SSK vill försöka trösta fansen och vinna tillbaka förtroendet. "De betyder allt för oss", säger Jonas Almtorp. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
Södertälje ska bjuda fansen på resa och biljetter till bortamatchen mot Rögle på söndag.
3 av 3
Södertälje ska bjuda fansen på resa och biljetter till bortamatchen mot Rögle på söndag. - Foto: ROGER VIKSTRÖM / SCANPIX

SSK bjuder supportrarna på resan till Ängelholm

Södertälje vill be sina fans om ursäkt för det undermåliga spelet - nu bjuder de supportarna på resan och biljetter ner till mötet mot Rögle i Ängelholm.


Läget i kvalserien:

Växjö ser ut att gå mot ett tämligen enkelt elitserieavancemang medan de tidigare elitserieklubbarna Södertälje och Modo har det betydligt tyngre.

Med tre matcher som återstår är läget så här:

1. Växjö Lakers, 17 poäng

2. Rögle, 13 poäng

----------

3. Södertälje, 11 poäng

4. Modo, 11 poäng

5. Mora, 6 poäng

6. Örebro, 5 poäng

SÖDERTÄLJE. Elitserieklubben Södertälje har haft det tufft i kvalserien. De ligger just nu på nedflyttningsplats och när de blev utspelade av avhängda Örebro lämnade fansen arenan i förtid.

– Det kändes inte bra, så klart. Men jag förstår dem. Vi skämde ut oss och jag skulle inte heller suttit kvar om jag var supporter, säger assisterande lagkaptenen Jonas Almtorp till Aftonbladet.

För att försöka trösta fansen och visa hur mycket de faktiskt betyder bjuder nu spelarna lagets supportrar på både resa och biljetter till måstematchen borta mot Rögle i Ängelholm på söndag.

– Det är det minsta vi kan göra. De betyder allt för oss, säger Almtorp.

– Vi har försatt oss i en prekär situation och behöver deras stöd mer än någonsin för att klara det här.

Om Södertälje ska kunna knipa den sista elitserieplatsen måste i stort sett vinna de tre resterande matcherna. Trots att det är ett tufft läge vet Almtorp att laget har kvaliteterna som krävs.

– Vi vet att vi är ett bra lag och att vi har alla möjligheter i världen att vinna de tre matcher som återstår. Gör vi det kommer vi att fixa det här.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!