Kan Dimitrakos frälsa Skellefteå?

Målkungen Niko Dimitrakos gör comeback mot Färjestad i kväll.


Efter 6-0 till Färjestad i semifinal nummer två står det 2-0 i matcher till värmlänningarna. Skellefteå måste hitta på något för att få luft under vingarna och kunna utmana FBK om en finalplats. Kanske är Niko Dimitrakos den injektion som behövs för norrlänningarna.

Amerikanen skadade sig typiskt nog i den sista matchen innan slutspelet och har sedan dess fått sitta på läktaren och bita på naglarna. Men när semifinal tre spelas på måndagskvällen är han tillbaka på isen.

– Niko kommer att kunna spela i dag. Han har inte spelat på några veckor, men det är klart att vi kommer att ha nytta av honom eftersom han är en farlig anfallsspelare, säger Skellefteås tränare Hans Särkijärvi enligt Expressen.

Skellefteå inledde mycket bra i den senaste matchen, men mattades betydligt och hade till slut ingen chans. Nu krävs det att SAIK gör jobbet "ända in i kaklet", som en viss fotbollstränare hade sagt.

– Vi har spelat bra. Nu gäller det att spela bra hockey i 60 minuter, säger den assisterande tränaren Mats Lindgren till klubbens hemsida.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!