Senaste

FHM: Fler äldre behöver ta covid-spruta

Uppgifter: Hundratals kilo kokain beslagtaget

Flera personer har gripits i samband med en stor polisinsats i Nynäshamn söder om Stockholm.

MP: "Fruktansvärd framtidsbild"

Miljöpartiet oroar sig för att högerextrema ska få allt mer makt i EU-parlamentet efter valet. Det är en fruktansvärd framtidsbild de målar upp, säger partiets toppkandidat Alice Bah Kuhnke.

Dödstalet stiger efter attacken mot Tjernihiv

Minst 18 människor dödades i den ryska attacken mot staden Tjernihiv i norra Ukraina på onsdagen. Både Ryssland och Ukraina uppger att de hejdat drönarattacker under natten.
Senaste nytt

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

De jobbar fyra dagar i veckan – med full lön

igår 16:52

Därför har GVFÖ-Linnea ett ärr på bröstet: "En snabbvisit till himlen"

igår 16:20
Linnea Alsberg, 28, är en av deltagarna i "Gift vid första ögonkastet" 2024. I sociala medier delar hon med sig av bakgrunden till det ärr hon har på bröstkorgen.

Linnea gifte sig med Jim vid första ögonkastet: "Irriterande"

igår 16:12
Linnea gifte sig med Jimmi i den nya säsongen av "Gift vid första ögonkastet". Efter att de äkta makarna flyttade in i ettan på 29 kvadrat kom verkligheten ikapp. – Det var märkligt och läskigt, säger hon till Hem & Hyra.

Allt om Johan Rabaeus: Fru, barn och sorgen efter systern

Så slänger du matfett hemma - för att inte bryta mot lagen

I januari 2024 blev det olagligt att slänga matfett och olja i vasken. De som struntar i att återvinna riskerar både att orsaka stopp i avloppet och få en saftig bot. Men hur återvinner man egentligen fett och olja?

Christian lade grunden för Koenigsegg i Microsoft Paint

Den svenska biltillverkaren Koenigsegg fyller 30 år 2024. Märkets bilar är idag bland de snabbaste, mest exklusiva och mest högteknologiska i världen. Grunden för bilarnas design lades emellertid med enkla medel, då de första skisserna skapades av Christian von Koenigsegg i Microsoft Paint.

Trädgårdstider anmälda: "Många som reagerat starkt"

Ett avsnitt av Trädgårdstider i SVT har nu anmälts till Granskningsnämden. Detta efter att ett speciellt inslag med Malin Persson fick en väldigt insatt tittare att reagera...

Det händer med din pension när du är föräldraledig

Många saker kan påverka hur ditt pensionssparande ser ut när du går på föräldraledighet. Dessutom påverkas både tjänstepensionen, ditt privata sparande och din allmänna pension.

Bilderna på prins Carl Philip skapar rubriker över hela världen: "Herregud"

Prins Carl Philip har blivit en dundersnackis över hela världen. Anledningen? Ett gäng bilder på den svenske kungligheten har blivit virala.

SMHI utfärdar varning för kraftiga snöbyar – här blir det värst

Skulle göra barnprogram – fifflade istället med olaglig bitcoin

Skatteverket kontrollerade 18 datahallar för att se om de höll på med de verksamheter som man faktiskt påstod, nämligen att utveckla AI och göra tecknade barnprogram. Men sanningen var en helt annan. – Miningdatorhallarna har använts som en digital sedelpress, säger Patrik Lillqvist, underrättelsechef på Skatteverket.

Fråga doktorn-Suzanne Axell avslöjar varför hon sa upp sig

Suzanne Axell sa upp sig från Fråga doktorn i SVT efter nästan 20 år som programledare. Nu, tre år efter det stora beslutet, så avslöjar Suzanne den verkliga anledningen till att hon slutade.

Youtubechefen avslöjar: Så lyckas du med din video

2 dagar sedan 17:25

Män är överlägsna på fickparkering – enligt dem själva

2 dagar sedan 17:01
Fickparkering är ett av de moment av bilkörning som många tycker är lite knepigt. En av fyra svenskar anser sig dock vara bättre än sina medtrafikanter på att fickparkera, och denna övertygelse är särskilt stor bland män.

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

Rullstolsburen person dog – föll ner i pool på servicehus

En rullstolsburen person föll ner i en pool på ett serviceboende i Västerås på julafton i fjol och avled ett par dagar senare. Nu har kommunen Lex Sarah-anmält händelsen.

Marabou återkallar mjölkchoklad efter larm

Marabous mjölkchoklad kan innehålla spår av mandel och vissa förpackningar återkallas, meddelar ägarbolaget Mondelez.

Krock mellan bil och malmbil utanför Pajala

En person har förts till sjukhus med ambulanshelikopter efter att ha krockat med en lastbil utanför Pajala, uppger polisen.

Slutar betala pension till boende i Sverige: De drabbas

Den finska folkpensionen ska sluta betalas ut till de som bor i utlandet. Det är framförallt boende i Sverige som påverkas av beslutet. Finska medborgare är i chock, rapporterar Sveriges Radio.

Riksbankstoppen band sina lån dagar innan de höjde räntan

Anna Breman, vice riksbankschef och därmed framstående medlem av Riksbankens ledning, har nyligen blivit föremål för uppmärksamhet angående hennes personliga lånevillkor. Dokument till Riksdagen avslöjar detaljer om hennes bundna lån och räntor. Lars Calmfors, ekonomiprofessor, är kritisk.