Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tony Irving

Tony Irving, vars födelsenamn är Antony Spencer Irving, föddes den 5 juli 1966 i Ainsworth, England. Han är en professionell dansare, koreograf och domare. Han är en av jurymedlemmarna i TV4:s TV-program Let’s Dance som sänts sedan 2006. Han är även med i radioprogrammet “Äntligen lördag” i Mix Megapol. Dessutom har han ett TV-program tillsammans med Jonas Hallberg på TV4 som heter Camping queens.


Dansaren började tävlingsdansa 1983 och han har representerat Sverige i både EM och VM. Han blev svensk professionell mästare i danstävling 2001, 2002 och 2003. Han har även undervisat i dans och bland annat föreläst om personlig utveckling.


Irving flyttade till Sverige permanent 1996 och bor numera med sin man Alexander Skiöldsparr i Norrtälje. Han uppträder ofta på Viking Lines fartyg Cinderella och på Casino Cosmopol i Stockholm. Tony har fått “The BSCC Annual Award 2016” av den brittisk-svenska handelskammaren.


Han finns på Instagram @tony_irving