Bianca och Benjamin Ingrosso
Bianca Ingrosso köpte en riktigt trevlig present till Benjamin. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso köpte lyxpresent till Benjamin – för 45 000

Bianca Ingrosso slog på stort när hon skulle shoppa något fint till sin lillebror Benjamin Ingrosso...


Att det går bra för familjen Wahlgren-Ingrosso råder det ingen tvekan om. Frågan är om familjens matriark Pernilla Wahlgren, 56, någonsin under sin långa karriär har varit så här efterfrågad och eftertraktad. Hon är programledare för Allsång på Skansen, kör föreställningen Happy Ending för utsålda hus, driver podden Wahlgren & Wistam och syns i Wahlgrens värld

Allt Pernillas hårda slit syns givetvis i lönekuvertet – hon är verksam i flera bolag som gjort vinster på många miljoner.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens feta årslön – drar in miljoner

Pernillas dotter Bianca Ingrosso är ekonomiskt oberoende sedan länge. Som grundare av bolaget CAIA Cosmetics så är Bianca idag god för flera hundra miljoner kronor – och kulorna fortsätter att rulla in med hjälp av hennes smyckesmärke ANI Jewels, betalda samarbeten och andra roliga uppdrag så som Biancas nya kontrakt med den italienska underklädesjätten Calzedonia.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

En annan stjärna i familjen är givetvis Benjamin Ingrosso, som de senaste åren har seglat upp som en av landets mest kända röster. Benjamins framgång som artist har även det gjort honom till miljonär. Benjamin köpte nyligen en riktigt härlig våning i Vasastan – och det har han råd med. För han är nämligen god för många miljoner.

LÄS MER: Benjamin Ingrossos miljoner – så mycket tjänar han

Men trots att Benjamin är rik som ett troll och har råd att köpa och göra allt han drömmer om så är det ju riktigt trevligt att bli bortskämd då och då...

LÄS MER: Bilderna avslöjar – familjen Wahlgren-Ingrossos förvandling

Det köpte Bianca Ingrosso till Benjamin i present

I familjen Wahlgren-Ingrosso brukar de ofta köpa storslagna presenter till både varandra och sina vänner. Bianca har nämligen överraskat mamma Pernilla med en handväska från Valentino, och till sin bästa kompis Lovisa Worge köpte Bianca en exklusiv kappa – som Lovisa valde att sälja några år senare.

LÄS MER: Nu säljer Lovisa Worge presenten hon fick av Bianca Ingrosso

Nu visar det sig att Bianca öppnat plånboken ordentligt igen. När tidningen Café var hemma hos Benjamin Ingrosso för att göra en intervju så lade journalisten märke till en riktigt dyr detalj hemma hos "Benji" i våningen i Vasastan.

Bianca och Benjamin Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.LÄS MER: Så bor Per Gessle på Strandvägen: "Försöker ha ett vackert hem"

Invid ett långt marmorbord stod nämligen aluminiumfåtöljen Inox som designades 1990 av Mats Theselius.

Mats Theselius är en av Sveriges mest framstående möbeldesigners. Han har bland annat skapat fåtöljen Bruno, och det knalligt gula skåpet National Geographic.

Mats Theselius fåtölj El Dorado. Bildkälla: Björn Larsson Ask/SvD/TT Bild

År 2018 tilldelades han även Prins Eugen-medaljen. Andra kända konstnärer som fått medaljen är skultptören Carl Milles, möbelformgivaren Carl Malmsten, arkitekten Gert Wingårdh och konstnären Jockum Nordström.

Mats Theselius får Prins Eugen-medaljen av kung Carl XVI Gustaf. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Fåtöljen Inox är ingen billig historia. Den svenska designklassikern, som Benjamin nu kan slappa i, kostar kring 45 000 kronor.

Fåtöljen Inox hemma hos Benjamin Ingrosso. Bildkälla: Instagram/benjaminingrosso

Gulp!  

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!