Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso har flyttat till sin härliga drömvåning. - Foto: Stella Pictures, Jonas Ekströmer/TT Bild.

Hit har Benjamin Ingrosso flyttat – blir granne med kändiseliten

Benjamin Ingrosso har flyttat in i sin drömvåning där det inte snålats på något. Utöver en underbar balkong i söderläge och en sanslös takhöjd så har Benjamin Ingrosso även riktigt kända grannar i trendiga Vasastan.


Äntligen! Nu har Benjamin Ingrosso, 26, slagit till på en egen lägenhet. I januari flyttade han in i sin magnifika våning i Vasastan, invid Odenplan. 

Allt du vill veta om Benjamin Ingrossos nya lägenhet

Trots att den 85 kvadratmeter stora lägenheten osar av moderna materialval så är den benägen i ett vackert sekelskifteshus som byggdes 1885.

Huset dit Benjamin har flyttat är "gulklassat" vilket enligt Bebyggelseregistret betyder att Stockholms kommun med hjälp av en värderingsgrupp har fastslagit att fastigheten har "positiv betydelse för stadsbilden och ett visst kulturhistoriskt värde".

Benjamin Ingrosso har en ny lägenhet. Bildkälla: Stella Pictures.

Benjamin har en charmig balkong i rent söderläge med utsikt mot Gustav Vasa Kyrka. På balkongen kan han under de varmare månaderna njuta av sol hela dagen.

Eftersom Benjamin Ingrosso minst sagt har ett dokumenterat matintresse så är köket givetvis socialt, rymligt och välutrustat. Tänk att slappa där med skål av Benjamins berömda pasta framför sig!

Många kändisar i Vasastan – här är Benjamin Ingrossos grannar

I den trendiga stadsdelen Vasastan bor även kändisar och influencers som komikern Henrik Schyffert, programledarparet David Hellenius och Renée Nyberg, den förre stadsministern Fredrik Reinfeldt, artisten Molly Sandén och programledaren Fredrik Lindström

Nour El Refai, Henrik Schyffert, Molly Sandén, David Hellenius och Renée Nyberg bor alla i Vasastan. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Influencers som är bosatta i Vasastan är bland andra Lovisa Worge, Alice Stenlöf, Petra Tungården, Kenza Zouiten Subosic och Bianca Ingrossos manager Vanessa Lindblad.

Influencers som Petra Tungården, Kenza Zouiten Subosic och Alice Stenlöf bor även de i Vasastan. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Så många miljoner betalade Benjamin Ingrosso för sin lägenhet i Vasastan

På Instagram har Benjamins mamma Pernilla Wahlgren bjudit på en liten inblick i Benjamins lägenhet. I kommentarsfältet är Pernillas följare imponerade av hur fint Benjamin har det. Några reaktioner lyder:

"WOW så underbart tjusigt. Så mkt space", "Så fint han bor!", "Men sjuuuukaste lägenheten" och "Så fin lägenhet" var några reaktioner.

Vackra Gustav Vasa Kyrka i Vasastan. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Så hur mycket betalade Benjamin Ingrosso för sin nya lägenhet?

Enligt Booli kostar liknande lägenheter i Benjamins hus cirka 10,5 miljoner kronor. 

Se fler kändislägenheter här: 

Så bor Steffo Törnquist på Östermalm: "Det bästa vi gjort"

Titta in hemma hos Jan Guillou på Östermalm: Nakenkonst, Svenskt Tenn och jakttroféer

Så bor Lisa Ajax och Max Huss på Kungsholmen: "Vi gör lite bostadskarriär"

Renée Nyberg och David Hellenius bor i megavåning – 200 kvadrat och sex rum mitt i city

Därför bor Mikael Tornving på bara 38 kvadrat

Herrgård, villa och lyxvåning – Så bor de svenska kändisarna 

Phillipe Cohen och Rebecca Lindbergh flyttar ihop – till drömlya på Östermalm

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

igår 20:46

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

igår 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

igår 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

igår 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

igår 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

igår 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.