Tack för alla frågor!! Har svarat på det som jag kan svara på så gott jag kan.

Har du haft några husdjur och i så fall hur dog dom?
-  Har haft många djur i familjen men själv har jag haft tre undulater. Den första dog av ålder, den andra dog av förmodade tarmproblem, den tredje åt hunden upp medan jag höll i kameran och filmade allt. Filmen är numer förstörd på grund av all ångest den hemsökte mig med.

Hade en katt också som dog när jag var 18 år. Jag var väldigt ledsen i samband med hennes död. Den son hon fött som jag hade kontakt med blev överkörd av en lastbil i Falkenberg.

Hur är du som kompis?
-  Jag är extremt lättroad så jag varken vill eller behöver ha hålligång omkring mig hela tiden. Dom som inte tycker att jag är tråkig tycker nog om att umgås med mig. Jag berättar inte folks hemligheter och jag lyssnar gärna. Ofta har jag ingenting att säga, men ibland har jag det. Ibland har jag ingenting att säga just när man träffas men kommer på saker i efterhand. Det är lite typiskt.

Vilken är den bästa låten just nu?
- Drop the world med Lil Wayne.

Vad är ditt drömjobb? 
- Något som jag kan göra kreativt och som ger mig tak över huvudet och mat på bordet. Skulle helst vilja skriva manus eller på andra sätt skapa underhållning i olika former. Om jag inte lyckas med det på ett eller annat sätt, så jobbar jag gärna i en fabrik.

Vilken egenskap hos dig själv gillar du mest? 
- Jag kan vara envis om något känns viktigt för mig.

Vad tycker du om ”Konstvägen” som löper från kusten och genom inlandet?
- Jag har hört talas om ”the world grid” och att många stora religiösa och viktiga monument har byggts efter detta ”nät” av geometriska linjer. I Norrland kanske vi inte hade råd att resa monument, vi hade bara råd att bli konstnärer. Det tycker jag var en bra lösning och jag är helt för Konstvägen.

Vilken är din paradrätt?
-  Jag skulle nog säga lax i ugn. Men är osäker. På sistone har den blivit ganska äcklig och min dotter hatar den.

Hur gör man för att bli framgångsrik?
-  Kan man inte prata massa skit så måste man vara väldigt, väldigt bra på det man gör. Det är allt jag vet.

Jag var på nåt slags seminarium där man diskuterade hur man skulle satsa på kultur i inlandet. Några förslag som kom upp var att återberätta gamla historier, göra något längs älvarna, göra något på vackra platser som t ex i en gruva, satsa på konsthantverk och samiska traditioner. Vad tycker du om förslagen och har du någon egen idé att tillägga med?
-  Jag tycker att man ska inreda och bygga en oas för bögar, en oas för judar, och en oas för frimurare lite utspritt i Västerbotten. Jag tänker mig Saxnäs, Klimpfjäll och någon by utanför Vilhelmina. Många tror att pengar är makt, men det är bögar, judar och frimurare som är makt.

Vilket boende föredrar du helst? Rangordna. 1. Enplansvilla på en åker utanför Bjurholm. 2. En 1:a i Flemmingsberg utanför Stockholm. 3. Inneboende någon annans källare med egen ingång.
-  Inneboende i någon annans källare med egen ingång. Jag är inte kräsen och i de andra exemplena måste jag bo i Bjurholm eller Flemmingsberg och det vill jag inte.

Vad har du för framtidsplaner samt hur du hanterar när livet är skit, det undrar jag. 
- Min framtidsplan är att söka ett normalt jobb. Det vore ganska skönt att ha råd med någon möbel och kunna köpa saker till barnen utan att drabbas av katastrofkänsla. När livet känns skit brukar jag läsa och skriva. Har jag tid så ligger jag ned stilla och fixerar blicken vid en fast punkt.

Har du skrivit alla nedanstående frågor själv?
- Nej.

Morgonmänniska eller kvällsmänniska?
- Helt klart kvällsmänniska.

Vilken pryl kan du inte leva utan?
- Jag har en medaljong jag brukar klicka med. Den vill jag helst ha.

Har du svårt för att vara helt allvarlig, tycker du att det blir jobbigt / känner du dig osäker då?
- Nej det har jag verkligen inte svårt för. Jag är allvarlig oftare än vad folk verkar förstå.

Vad äter du till frukost?
-  Jag brukar ta tre ägg och lite creme freishe, steka dem tillsammans i en röra. Sen smörar jag två smörgåsar från Dahls och sen äter jag det tillsammans.

Skulle du flytta till annan ort för jobb?
- Det skulle jag kunna tänka mig men frågan är om det skulle fungera rent praktiskt, med tanke på att barnens pappa bor här.

 Var i livet tror du att du hade varit nu om du inte hade fått dina två barn?
- På botten eller på toppen. Förmodligen på botten.

Du är en av de sista överlevande i en zombieapokalyps. Du får välja en person, ett vapen *och* ett vad-som-helst som du skulle vilja ha med dig. Vem, vad och vad väljer du?
-  Jag skulle välja en kompis jag träffade på Lunarstorm när vi var gravida. Hon var ett nitiskt Jesper Juul-fan och jag tror att hon skulle kunna tillintetgöra en armé med bara sina knytnävar. Som vapen skulle jag välja ett lindat baseballträ och med mig skulle jag ha… en yxa.

Det finns två lediga sittplatser på bussen. En bredvid Orup och den andra bredvid Ranelid, vilken väljer du?
-  Även om Orup vore naken skulle jag välja Orup. Och inte för att jag ogillar Ranelid på något sätt utan för att jag älskar Orup. Annars är en intressant tanke att få dem två att sitta ihop så får man två säten för sig själv och kan sova.

Du har fått en hjärnskada som gör att du bara kan kommunicera genom att citera låttexter från en enda artist. Vilken? Varför?
- Lil Wayne. För att han är rolig och smart. Min mardröm vore att endast kunna citera Paolo Coelho.

Vilken kändis tycker du klär sig bäst?
- Jordan.

Om du var tvungen att äta en annan människas bajs, vems skulle det bli(och varför) av följande: Peter Harryssons bajs, Crocodile Dundees bajs eller Clint Eastwoods bajs
- Enkelt. Crocodile Dundee. Han äter inga halvfabrikat och han är rök- och drogfri, såvitt jag vet.

Är du singel? Varför?
- Ja jag är singel. Jag trivs med att ha det så eftersom jag inte är intresserad av någon man eller kvinna på det sättet, men träffar jag någon som jag trivs med och blir kär i kanske jag vill bli ihop med den personen. Men sådant kan man inte veta i förväg.

Vilken typ av kille faller dig i smaken, utseendemässigt? Och den viktigaste frågan: VILL DU BLI MIN BÄSTIS? Eller kompis duger. Jag bjuder på fika! Om jag har fått bra lön. Annars kanske jag inte bjuder på någonting.
- Alla killar är så olika och ändras hela tiden, så jag vet inte. Jag har lite svårt för gamla gubbar. Lil Wayne är annars snygg. Det är klart att jag vill bli din kompis, jag har inte så många kompisar. Maila så kommer vi överens om tid och plats. Eftersom vi båda är fattiga kan vi packa fika och på så sätt komma undan billigt i en park.

Var kan man lättast springa in i dig?
- På Willys i Kungälv

En lite kul grej, jag har drömt om dig 2 ggr nu… senaste gången petade jag dina naglar på ett mycket sensuellt vis. Vad handlar dessa drömmar om?
- En natt för ganska länge sen drömde jag att någon kom och klippte mina naglar när jag låg och sov, samtidigt som han runkade. Har ingen aning om vad sådana drömmar betyder men jag är glad att det stannar vid drömmar.

Är styrkelyft populärt i Villhelmina? Har du hållit på med styrkelyft och i så fall vad tar du i bänkpress?
- Nej det är inte så populärt, där är det mer populärt med ”Kettleball”. Bor man i Vilhelmina kan man boka ett pass med min syster som instruktör. Jag vet inte vad jag tar i bänkpress men jag skulle gissa att jag tar kanske 20 kilo om jag kört en bra uppvärmning och kommit ihåg att ta med mig proteindryck.

Hur slutar man bry sig om vad alla människor tycker om en. Hur gör man för att sluta oroa sig och verkligen leva livet.
- Jag vet inte, man måste nog bestämma sig till 100%.

Hur kan man förbereda sig inför att börja jobba. Jag är jätterädd för nya situationer och vågar inte söka jobb. :(
- Det du kan göra är att gå i terapi och kanske försöka få en utredning om du har en diagnos.

Vilka livsåskådningar har du mött som gjort intryck på dig genom livet? Inte bara religösa åskådningar, även icke religösa som: stjärnskåding, humanism, utilitarism.
-  Svår fråga. Jag tycker att det är ganska spännande med massjälvmord och ibland tänker jag att de som tagit massjälvmord kanske inte var så tokiga ändå. Annars gillar jag tanken på att allt är ett.

Någon frågade vad ditt drömyrke är.Jag tror i alla fall att du skulle bli en lysande copywriter.
- Det tror jag med. Jag sökte en sådan utbildning på GU men kom inte in. Min bakgrund är lite för white trash.

Vilket år är du född?
- 1985

Hur går det med sluta-rökandet? Go go!!
- Jag har inte rökt en enda gång sedan jag sa att jag slutat, så jag antar att det går väldigt bra. Har inte varit sugen heller.

Vad är det mest pinsamma dina barn gjort?
- En gång ställde sig min son i rutchkanan i en lekpark mitt i Kungälv och kissade rätt ut. Samtidigt skrek han att det bara var vatten. Jag sa inte så mycket, jag tog mina barn och drog. I efterhand ändrade han historien från vatten till Coca cola.

Hur tar du hand om ditt hår?
- Förut köpte jag naturschampoo och balsam som var jättebra. Just nu tvättar jag med barnängen som är jättedåligt. Jag brukar borsta håret och ibland sätta upp det inför natten så att det är lockigt på morgonen.