Kourtney Kardashian hyllas för sina nya bilder på Instagram.
Kourtney Kardashians nya bilder på Instagram väckte stor uppmärksamhet. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kourtney Kardashian la ut oretuscherad rumpbild: "Ett skämt"

Kourtney Kardashians nya rumpbilder har skapat kaos hos följarna, då de snabbt lade märke till en speciell sak...Läs mer och se bilderna här.


Familjen Jenner-Kardashian är välkända för att retuschera sina bilder till oigenkännlighet. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Kim Kardashian retuscherar bort en helt vanlig kroppsdel – nämligen en speciell muskel som Kim inte verkar särskilt nöjd med. 

Kim Kardashian tar gärna ett par varv med filter och retusch. Bildkälla: Stella Pictures.

Khloé Kardashian är även hon starkt förknippad med rejält retusch. I fjol skrev Nyheter24 om hur Khloé slogs med näbbar och klor för att stoppa spridningen av en oretuscherad bikinibild som visade hur Khloé ser ut i verkligheten.

Khloé Kardashian kör även hon en del retusch innan bilderna åker ut på "the gram". Bildkälla: Stella Pictures.

Även Kylie Jenner har genom åren blivit påkommen när hon retuscherat sina Instagrambilder riktigt hårt, och fansen har ofta reagerat på hennes "Photoshop"-fails – vid ett tillfälle har det gått så långt att följarna skrattat åt retusch-missarna.

Kylie Jenner är känd för att retuschera sina bilder. Bildkälla: Stella Pictures.

Kourtney Kardashian hyllas för bild utan filter och retusch

Kourtney Kardashian Barker, 43, är äldst av syskonen i familjen Jenner-Kardashian. Hon är idag gift med rockstjärnan Travis Barker från bandet Blink 182. Paret verkar upp över öronen förälskade och bor tillsammans i det kändistäta området Calabasas i Los Angeles.

På Instagram har Kourtney galna 204 miljoner följare, och där passar hon då och då att göra reklam för sitt nylanserade märke Lemme. Lemme gör vitamintillskott som utlovar allt från att känna sig mindre svullen till att sova gott om nätterna.

Kourtney Kardashian. Bildkälla: Stella Pictures.

När Kourtney la ut en serie bilder på sig själv där hon gjorde reklam för ett nytt vitamintillskott från Lemme, var Kourtney klädd i en minimal stringtrosa och en silvrig miniklänning. 

Bilderna har redan över 1,8 miljoner likes och tusentals kommentarer. Kourtneys fans är imponerade över bilderna, och en sak sticker ut – bilderna är inte retuscherade.

Följarnas reaktioner har rasat in, och några lyder såhär:

"För en gångs skull ser vi oretuscherade, RIKTIGA, fantastiska bilder på en vacker ung kvinna i sin bästa tid. Älskar det här"

"Tack för att du inte har retuscherat!"

"Visar en naturlig riktig kropp som inte ger orealistiska vibbar. Älskar henne för det här"

"ÄLSKAR de här bilderna. Naturlig. Inga filter. Så vacker"

"Tack för att du normaliserar riktiga kroppar"

"Det här är en fantastisk look. Helt naturlig, jag älskar det"

"Jag älskar att du är så äkta med din naturliga kropp! Besatt!"

"Det är så uppfriskande att se det här, och hon är så helvetes jävla het att det är ett skämt".

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!