Paolo Roberto
Paolo Roberto hånas för nya videon. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Paolo Roberto hånas för nya videon: "Fy FAN"

Ett nytt klipp på Paolo Roberto sprids nu som en löpeld på sociala medier – och reaktionerna har inte låtit vänta på sig.


Vardagen tycks lunka på för Paolo Roberto, 54. Efter sexköpet i maj 2020 så fick Paolo Roberto sparken från jobbet på TV4, matmärket Paolos och sitt uppdrag för radion på Rix FM. 

Efter sitt sexköp så intervjuades Paolo Roberto av Jenny Strömstedt. Bildkälla: TV4

Idag har Paolo podden "Paolos podcast" och jobbar med sitt nya matmärke Robertos som säljer italienska delikatesser.

Utöver det så kör Paolo på som personlig tränare, och på Instagram delar han ofta med sig av olika hemmaövningar för att öva upp balans och slippa onda eller kanske stela leder.

För det mesta brukar Paolos följare hylla hans klipp – men när han tidigare i veckan delade med sig av en övning så skapade den genast lite andra reaktioner...

Paolo Roberto hånas för juck-videon

"Fixa rygg och höfter", skrev Paolo till videon som visade hur han stod på knä och juckade fram och tillbaka.

Sexskämten började genast hagla in från följare som skrev saker som "Ser ut som en trevlig övning" och "Utföres bäst med partner". Andra följare valde den mer syrliga vägen och skrev "Torskövning" och "Det sa rumänskan också".

Även på Twitter började klippet spridas på Paolo, och skämten haglade in. "Bottsplats rekonstruktion?" skrev en Twitter-användare och svaren trillade snabbt in. Några reaktioner på Twitter löd "ahaha fy FAN", "Är han ironisk eller bara korkad" och "HAHHAHAHAHAHA SLUTA".

Paolo Roberto har inte svarat på de hånfulla kommentarerna, men på Instagram skrev han under fredagsmorgonen ett inlägg där han riktade en känga mot människor som dömer andra och klagar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!