Paolo Roberto har nytt jobb
Paolo Roberto har nytt jobb – han ger sig in i mediebranschen igen. - Foto: Stella Pictures, Jonas Ekströmer/TT Bild. Bilden är ett montage.

Paolo Roberto avslöjar sitt nya jobb: "Jag tror verkligen på det här"

Paolo Roberto var programledare på TV4 och en folkkär profil. Men efter att ha gripits efter att ha köpt sex så förlorade Paolo alla sina jobb. Nu är Paolo Roberto tillbaka med två nya jobb, som han nu väljer att berätta mer om.


Det var våren 2020 som Paolo Roberto, 53, greps efter att ha köpt sex av en kvinna. Paolo var då i ett förhållande med träningsprofieln Elin Härkönen, och relationen mellan Paolo och Elin tog slut kort efter att Paolos sexköpsskandal var ett faktum.

Men det var inte bara relationen med flickvännen som tog slut. Paolo fick även sparken från alla sina jobb – TV4 bröt direkt med Paolo, där han var programledare för "Farmen". Paolo fick även foten från matmärket Paolos och sitt jobb på Rix FM.

Paolo Roberto talade ut om sexköpet i TV4. Bildkälla: TV4

Paolo Roberto: "Jag lyckades rädda huset"

"Har under de senaste månaderna i princip förlorat allt (lyckades rädda huset). Bivit sviken, utkastad ur mina företag, mina bankkonton tömda, offentligt förnedrad, och hånad", skrev Paolo Roberto på Instagram några månader efter sexköpsskandalen.

De senaste åren har Paolo jobbat stenhårt med sitt matmärke Robertos som säljer italienska delikatesser. Men nu tar han steget tillbaka till mediebranschen.

"Skriver krönika till ett nytt medieprojekt", skrev Paolo på Instagram Story i helgen och visade en bild från sin skrivarhörna i villan i Nacka i Stockholm.

Paolo Roberto har nytt jobb. Bildkälla: Instagram/1paolo2

Paolo Roberto ny medarbetare på tidningen Nongrata

Nu står det klart vad det är för projekt Paolo nu blir en del av. Paolo Roberto blir nämligen krönikör på den nystartade tidningen Nongrata.se. 

Chefredaktör för tidningen Nongrata är Jannik Svensson som tidigare var vd på Bulletin. Paolo kommer även starta en podcast under Nongratas flagg. Podden kommer att heta Paolos Podcast.

– Jag kan säga att det varit rätt skönt med en paus från gammelmedia. Jag har ju fortfarande mina sociala medier och så. Men det ska bli kul att få komma in och lära känna ett nytt format, säger Paolo Roberto till Nongrata om sin nya podd som har premiär nu på fredag den 9 september.

Paolo Roberto ger sig in i mediebranschen igen. Bildkälla: Stella Pictures.

Paolo Roberto släpper podden Paolos Podcast – Alexander Bard är första gästen

Paolo blir även delägare i produktionsbolaget Non Grata Media AB.

– Det känns väldigt roligt. Jag har varit med i 13 olika företag från början, varav några har gått bra och andra mindre bra. Men här finns ett riktigt bra gäng med ett driv som jag känner igen från tidigare företag som gått bra, så jag tror verkligen på det här, säger Paolo Roberto till Nongrata.

Första gästen i "Paolos Podcast" är Alexander Bard.

Alexander Bard. Bildkälla: Stella Pictures.
Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev