Pernilla Wahlgen avslöjar sanningen om samlaget
Pernilla Wahlgren svarar på kritiken om sitt utalande om sexlivet i Let's Dance. - Foto: Stella Pictures och Anders Wiklund/ TT

Pernilla Wahlgrens svar om samlaget under Let’s Dance: "Vi hade en fling"

Efter att Pernilla Wahlgren avslöjade sanningen om sexlivet under Let's Dance har följarna reagerat. Pernilla svarar nu på kritiken.


Den svenska realityprofilen Pernilla Wahlgren är ständigt aktuell för svenska folket. Med hennes realityserie “Wahlgrens Värld” och “Wahlgren & Wistam” bjuder Pernilla folket på underhållning.

Dessutom kommer vi få se profilen i nya tv-program under året. I höstas annonserades det att Pernilla ska ta över programledarrollen för populära sommarprogrammet “Allsång på Skansen”. 

Pernilla Wahlgren blir den nionde programledaren för "Allsång på Skansen". Bildkälla: Stella Pictures

I början på april annonserades det dessutom att Pernilla även kommer släppa ett nytt program på Discovery+. Nämligen hennes renoveringsresa med sitt nya drömhus på Lidingö. Programmet kommer heta "Villa Wahlgren".

Pernilla Wahlgrens avslöjande om sexlivet i Let's Dance

Under det senaste avsnittet av "Wahlgrens Värld" avslöjade Pernilla om vad som hände när hon var med i Let's Dance 2012. Under en brunch hemma hos Petter Stordalen avslöjade Pernilla att hon hade haft sex med två personer under tiden hon var en av de tävlande.

– Jag låg med två när jag var med. Både min danspartner och en konkurent, skrattade Pernilla under avsnittet.

Tobias Bader var inte bara Pernilla Wahlgrens danspartner under Let's Dance 2012. Bildkälla: Stella Pictures

Hennes danspartner var Tobias Bader, som är med även i årets säsong av Let's Dance och dansar med Renaida Braun. Tobias fick frågan om Pernilla kollade med honom om det var okej att hon avslöjade detta i "Wahlgrens Värld."

– Nej! Nej det gjorde hon inte! Men nu är det ute, så är det, det är inte mycket man kan göra. Hon är sådan, säger Tobias Bader till Hänt.

Tobias Bader och Renaida Braun dansar tillsammans i årets säsong av Let's Dance. Bildkälla: Stella Pictures

Pernilla Wahlgren svarar på kritiken på Instagram

Under gårdagen publicerade Pernilla ett Instagraminlägg om avsnittet där hon avslöjade sexdetaljen. I inlägget skrev hon om avsnittets handling och påpekade hennes avslöjande.

"Jag råkar outa några gamla synder från mitt tidigare något vildare singelliv…

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!