Pernilla Wahlgren avslöjar sexpartnern
Pernilla Wahlgren avslöjar sexpartnern i Let's Dance. - Foto: Maja Suslin/TT och Anders Wiklund/ TT

Pernilla Wahlgren avslöjar sanningen om Let’s Dance: “Jag låg med två”

Under senaste avsnittet av Wahlgrens Värld avslöjar Pernilla Wahlgren vem hon hade sex med under sin säsong av Let's Dance...


Realitystjärnan och profilen Pernilla Wahlgren, 55, syns ständigt på svenska folkets tv-skärmar och bjuder på sig själv och sin familjs vardagliga liv. 

I veckan annonserades det dessutom att Pernilla kommer bidra med ett ytterligare program på Discovery+ och Kanal 5. Programmet heter “Villa Wahlgren”  och kommer följa med under tiden Pernilla bygger sitt drömhus på Lidingö, Stockholm.

Pernilla Wahlgren blir bjud på frukost hos Peter Stordalen

I  Wahlgrens Värld får vi följa med ensemblen för uppsättningen "Pernilla har hybris" när de är i Oslo. Gänget är där för att uppträda sin show och blev inbjudna till att bo på Petter Stordalens, 60, hotell och att få äta frukost hemma hos honom och hans flickvän Märta Elander Wistén, 32.

Peter och Märta under frukosten i Wahlgrens Värld. Bildkälla: Discovery+

Sällskapet kommer sedan in på programmet Let's Dance när Petters svenska flickvän Märta tar upp att hon vill att Let's Dance-dansaren Calle Sterner ska lära henne dansa.

Pernilla förklarar i programmet att Let's Dance har fått ryktet i Sverige att vara "skilsmässoprogrammet" på grund av att att deltagare inleder förhållanden med varandra och "otrohetsskandaler här och där".

Om du vill läsa om romansrykten och skandaler i Let's Dance kan du trycka här.

Pernilla Wahlgren avslöjar smaskiga detaljer om hennes säsong i Let's Dance

Pernilla Wahlgren var med i Let's Dance 2012 och kom på sjunde plats tillsammans med sin danspartner Tobias Bader. Men dansar var inte det enda paret gjorde...

Under Wahlgrens Värld avslöjar Pernilla att hon och Tobias hade samlag. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT

Pernilla avslöjar nämligen under frukosten hos Petter att hon hade samlag med två personer under hennes säsong i Let's Dance. En av dem var hennes danspartner Tobias.

– Jag låg med två när jag var med. Både min danspartner och en konkurent, skrattar Pernilla under avsnittet.

Pernilla Wahlgren avslöjade även fler personer som hon har haft samlag med för sällskapet, men tittarna får inte reda på några namn. Bildkälla: Discovery+

Hennes lillebror Linus Wahlgren sitter vid bordet och får panik över att hans storasyster inte kan vara tyst. Pernilla avfärdar det snabbt.

– Det är så längesen så det är preskriberat, säger Pernilla.

Linus kan inte släppa att hans syster precis avslöjade personen hon hade sex med under programmet.

– Men det här är ju en bomb. Du bara droppar den. Jag är helt chockad att du bara droppar den som ingenting. Du är så totalt filterfri så att det är helt bisarrt alltså, säger Linus chockat. 

Linus Wahlgren skrattar åt sin syster. Bildkälla: Discovery+

Tobias Bader är med i årets säsong av Let's Dance

Tobias dansar även i årets säsong av Let's Dance tillsammans med artisten och skådespelaren Renaida Kebyera Braun.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!