Tobias Bader och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren avslöjade nyligen att hon och Tobias Bader hade sex med varandra under Let's Dance. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Tobias Bader om sexet med Pernilla Wahlgren i Let's Dance: "Hon är..."

Pernilla Wahlgren avslöjade nyligen att hon under sin tid i Let's Dance år 2012 hade sex med två. En av dom är Tobias Bader, som nu väljer att bryta tystnaden...


Det var i "Wahlgrens värld" som Pernilla Wahlgren, 55, släppte bomben. När hon tävlade med sin danspartner Tobias Bader i Let's Dance år 2012 så blev det minst sagt livat på fler sätt än på dansgolvet...

"Let's Dance" brukar skämtsamt kallas för skilsmässoprogrammet eftersom romanser och otrohetsdraman är något som ofta uppstår.

Svenska kändisar som hittat kärleken i Let's Dance

Flera kända svenskar har hittat kärleken i det folkkära programmet på TV4. Tony Rickardsson och Christina Samuelsson föll pladask för varandra i Let's Dance år 2008, och än idag är de gifta med varandra och har två barn ihop. 

Andra svenska kändispar som uppstått är Molly Nutley och Calle Sterner, som gick skilda vägar efter två år ihop.

Även Laila Bagge och Niclas Wahlgren träffades i Let's Dance. Laila och Niclas gifte sig, och har sonen Kit tillsammans. 

Ett annat känt Let's Dance-par var Sigrid Bernson och Samir Badran. Efter uppbrottet från Samir så blev Sigrid ihop med Robin Bengtsson som hon dansade med i Let's Dance. Hösten 2022 föddes Sigrid och Robins son.

Samir Badran och Sigrid Bernson var ett av många kända Let's Dance-par. Bildkälla: Stella Pictures.
Sigrid Bernson och Robin Bengtson blev ett par i Let's Dance och är än idag ihop. De har även fått en son tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures.

År 2021 tävlade Peg Parneviks dåvarande pojkvän Filip Lamprecht i Let's Dance, där han dansade med Linn Hegdal. Romansrykten spreds snabbt om Filip och Linn, och det var något som fick Peg att ryta ifrån på sociala medier. Det kan du läsa mer om här.

Pernilla Wahlgrens sexavslöjande om Let's Dance

I "Wahlgrens värld" berättade Pernilla Wahlgren mer om vad som försiggick bakom kulisserna för hennes del när hon var med i Let's Dance år 2012 – hon hade sex med både Tobias Bader och en annan deltagare.

– Jag låg med två när jag var med. Både min danspartner och en konkurrent, berättade Pernilla, som menar att det är preskriberat då det var så länge sedan.

Det slog minst sagt gnistor om Pernilla Wahlgren i Let's Dance år 2012. Bildkälla: Stella Pictures.
Pernilla Wahlgren och Tobias Bader tävlade i Let's Dance år 2012. Bildkälla: Stella Pictures.
Pernilla Wahlgren och Tobias Bader kom på sjunde plats i Let's Dance det året. Bildkälla: Stella Pictures.

Vem konkurrenten var avslöjade inte Pernilla, men den som lägger ihop ett och ett kan dra slutsatsen att det var modellen Marcus Schenkenberg, som även han var med i Let's Dance det året. 

Kring år 2012 hade Pernilla och Marcus en romans. 

– Nej men jag och Mackan hade en liten fling, det hade vi. Han är jättegullig verkligen, har Pernilla berättat i "Framgångspodden".

Pernilla Wahlgren och Marcus Schenkenberg i Let's Dance år 2012. Bildkälla: Stella Pictures.

Tobias Bader om Pernilla Wahlgrens sexavslöjande

Tobias Bader är med och tävlar även i årets Let's Dance, där han dansar med artisten Renaida Braun. När tidningen Hänt träffade Bader under repetitionerna så frågade de hur han ställer sig till Pernillas sexavslöjande.

Tobias Bader och Renaida Braun tävlar i årets Let's Dance. Bildkälla: Stella Pictures.

– Alltså det var ju evigheter sedan. Så jag vet inte, det var väl inte så stor grej för mig, sa Bader till Hänt.

Tobias Bader får även frågan om Pernilla först hade kollat med honom om det var okej att hon avslöjade det hela i "Wahlgrens värld".

– Nej! Nej det gjorde hon inte! Men nu är det ute, så är det, det är inte mycket man kan göra. Hon är sådan, säger Tobias Bader till Hänt.

Här kan du läsa mer om Pernilla Wahlgren – hennes karriär, relationen med Christian Bauer, de kända ex-pojkvännerna och hennes familj.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!