Paolo Roberto och Micael Bindefeld
Ett bråk har blossat upp mellan Paolo Roberto och Micael Bindefeld. - Foto: Instagram/1paolo2, Caisa Rasmussen/TT Bild. Bilden är ett montage.

Paolo Roberto till attack mot Micael Bindefeld: "Ingen ber mig hålla käften"

I sin självbiografi "Mannen, myten, minglet" skriver Micael Bindefeld om ett möte med Paolo Roberto. Men Paolo Roberto menar att det inte alls har gått till som Bindefeld skriver, och kallar festfixaren för "jävla pajas".


När festfixaren Micael Bindefeld, 63, tidigare i veckan hade releasefest för sin självbiografi "Mannen, myten, minglet" på Villa Manilla så samlades gräddan av den svenska kändiseliten. 

På plats var bland andra Ulf Kristersson, Pernilla Wahlgren, Steffo Törnquist, Margaux Dietz, Carina Bergfeldt, Charlotte Perrelli, Marie Sernholt, Camilla Läckberg, Annie Lööf och Jenny Strömstedt.

Micael Bindefeld är aktuell med sin självbiografi "Mannen, myten, minglet". Bildkälla: Caisa Rasmussen/TT Bild

Micael Bindefeld om Paolo Roberto: "Hans blick var kolsvart..."

Men en svensk kändis som lös med sin frånvaro var Paolo Roberto, 54. Och det är inte så konstigt. I Bindefelds bok så skriver han om en incident med Paolo Roberto som han förmodligen kommer minnas livet ut.

I boken skriver Bindefeld att han under en fest på Millesgården i Stockholm tvingades be Paolo Roberto lämna stället då han menade att Paolo Roberto och hans vänner störde den pågående konserten med artisten Dionne Warwick.

Bindefeld skriver att Paolo vid ett senare tillfälle tryckte upp honom mot en vägg och pressade sin armbåge mot hans hals.

"Hans blick var kolsvart och han fräste så saliven sprutade: 'Ingen ber Paolo Roberto hålla käften', står det att läsa i Bindefelds bok, enligt Expressen.

Micael Bindefeld menar att Paolo Robertos blick var "kolsvart". Här ser vi Paolo Roberto under en boxningsgala i Danmark år 2002. Bildkälla: Hung Tien Vu/SCANPIX/TT Bild

Paolo Roberto: "Bindefeld sprang runt och bad alla hålla käften"

När Expressen når Paolo Roberto så skrattar han åt Bindefelds citat och menar att det inte stämmer. Hans version av bråket med Bindefeld är helt annorlunda. Paolo säger att han kort efter festen på Millesgården träffade på Bindefeld på ett gym.

På gymmet sprang Paolo på löpbandet, och då ska Bindefeld ha sagt "snyggt arsle" och pussat efter honom. Då ska Paolo, enligt egen utsago, puttat bort honom och sagt "stick".

Även händelsen på Millesgården, som blev upprinnelsen till bråket mellan Bindefeld och Roberto, minns Paolo Roberto på ett annat sätt än Bindefeld.

Paolo Roberto till attack mot Linda Lindorff: "En jävla skitstövel – alla vet det"

Paolo Roberto. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT Bild

Paolo Roberto: "Jag är inte hans hund"

Till Expressen säger Paolo att Bindefeld sprang runt och bad alla gäster att hålla käften, och att han behandlade Paolo som "en hund".

– Han bara sprang runt och skrek. Men folk är fega för att de vill gå på hans kändisfester, så han bara kom fram och skrek håll käften rakt i ansiktet. Och jag pratar inte i tredje person utan jag sa ”Ingen ber mig hålla käften”, säger Paolo Roberto till Expressen.

Paolo Roberto kallar Micael Bindefeld för "jävla pajas". Bildkälla: Instagram/1paolo2

Paolo Roberto kallar sedan Micael Bindefeld för "jävla pajas".

– Jag förstår varför han blir förbannad för det är Dionne Warwick, det är hans stora idol och hon är fantastisk, men man skriker inte i någons ansikte. Skillnaden mellan mig och andra kändisar är att jag inte är hans hund, säger Paolo Roberto till Expressen.

Här kan du läsa mer om Paolo Roberto – hans tv-karriär, kärlekslivet, skandalerna och hur han lever idag.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!