Pernilla Wahlgren och Anna Brolin
Det blev inget "Efter fem" för Pernilla Wahlgren. - Foto: Stella Pictures, Instagram/efterfem. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgrens syrliga pik till Anna Brolin i Efter fem: "Fuck you"

Pernilla Wahlgren är van att synas i tv, på scen och i tidningar. Men när Anna Brolin och Henrik Alsterdal ville att hon skulle gästa "Efter fem" i TV4 blev det tvärstopp...


I långköraren Efter fem i TV4 så får tittarna nyheter och uppdateringar om allt från aktuella kriminalfall till snackisar inom nöjesvärlden. 

Programledare i Efter fem är Tilde de Paula Eby och Axel Pileby på måndagar, tisdagar och onsdagar. På torsdagar och fredagar leds programmet av Anna Brolin och Henrik Alsterdal.

Pernilla Wahlgrens syrliga pik efter Anna Brolin och Henrik Alsterdals önskemål

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld så får tittarna följa med när Pernilla fikar med sin vän Susanne Nordström, och Pernilla berättar lite om vad som har hänt sen sist. 

Då visar det sig att Pernilla har blivit tillfrågad att vara med i "Efter fem". I Wahlgrens värld berättar Pernilla mer om ämnet de ville att hon skulle prata om.

Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag fick frågan från Efter fem. "Vi ska prata om emojis som gamla människor använder och undrar om du vill komma hit och prata om det?".  Man ba, när blev jag en gammal människa?, säger Pernilla i "Wahlgrens värld".

– Över 50 så är man en gammal människa, skrattar då Pernillas kompis Susanne.

Tobias Bader om sexet med Pernilla Wahlgren i Let's Dance: "Hon är..."

Pernilla Wahlgrens sms till TV4: "Fuck you"

– Man inser väl att man kanske inte är purung när man får erbjudande från tv-program att komma dit och prata om emojis som gamla människor använder. Och jag var tydligen ansiktet utåt för det, säger Pernilla.

Hon tillägger att det enligt inslagsproducenten är programledarna Anna Brolin och Henrik Alsterdal som önskat Pernilla som gäst.

– Och vår programledare Anna och Henrik har önskat dig som gäst. Tack. Snälla ringa min mamma, skrattar Pernilla.

Därför är Bianca Ingrossos mormor Christina Schollin blockad

Pernilla visar sedan vad hon ska svara på meddelandet från inslagsproducenten på TV4.

– Fuck you, säger Pernilla och visar skrattande upp sitt senast skickade meddelande.

Pernilla svarade nämligen med en fuck you-emoji och en tant-emoji som svar till inslagsproducenten på TV4.

Pernilla Wahlgren visar sms:et hon skickade till inslagsproducenten på TV4. Bildkälla: Wahlgrens värld/discovery+. Bilden är censurerad av Nyheter24.

Inslagsproducenten Saga Höggren tycks inte ha tagit särskilt illa av sig av Pernillas skämtsamma svar. Hon kontrade nämligen med att svara med en hjärtögonemoji och ett handslag.

Här kan du läsa mer om Pernilla Wahlgren – om hennes kärleksliv, den otroliga karriären, de kända barnen, husbygget på Lidingö och mycket mer.


/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!