Bianca Ingrosso
Bianca Ingrossos senaste reklam för CAIA Cosmetics väckte reaktioner... - Foto: Claudio Bresciani/TT Bild, Christine Olsson/TT Bild. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso blodig i videon för CAIA: "Vad håller hon på med?" 

Bianca Ingrosso spelade in flera reklamklipp för sitt sminkmärke CAIA, och reaktionerna lät inte vänta på sig...


Entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, 28, grundade CAIA Cosmetics år 2018, och det har varit en succé sedan dess. Biancas skönhetsmärke började med smink, men har nu utökat sitt sortiment med allt från hudvård, parfymer och brun utan sol.

År 2020 sålde Bianca delar av CAIA – och blev 202 miljoner kronor rikare på kuppen. Produkterna hyllas ofta av kunderna, och säljer för det mesta slut på rekordtid.

På Instagram har Bianca över 1,3 miljoner följare och där bjuder hon ofta på smygtittar och inlägg där hon visar kommande eller nya produkter från CAIA. De senaste dagarna har Bianca lagt ut väldigt mycket reklam för CAIA på Instagram, men även på Youtube har hon släppt en vlogg där hon sminkar sin affärspartner Vanessa Lindblad.

På sociala medier gör Bianca Ingrosso ofta reklam för sitt skönhetsmärke CAIA Cosmetics. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso blodig på videon för CAIA

På Instagram Story la Bianca också ut ett par klipp där hon gjorde reklam för CAIA-produkterna, men en detalj som en följare snabbt lade märke till var att Bianca var blodig. 

På klippen syns nämligen att hon blöder ymnigt från fingret.

Bloggbevakning var först med att skriva om Biancas blodiga videos, och i kommentarsfältet har flera reaktioner trillat in. 

Bianca Ingrosso spelade in sina CAIA-klipp med ett blodigt finger. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso.

Såhär lyder en del reaktioner: 

"Så konstigt verkligen. Jag kan förstå att hon kände sig hypad och ville får ut alla stories med flyt, men blöder man så gör man väl något åt det?"

"Men gud vad äckligt, vad håller hon på med? Och vad har hon gjort? Man märker väl om man skadar sig och blöder."

"Definitivt ett märkligt uppträdande som får åtminstone mig att fundera. Jag är van vid att arbeta med biologiska prov som blod, så det är absolut inget som äcklar mig generellt. Men detta ger produkterna ett så.. ofräscht intryck tycker jag? Kanske är jag bara petig men kosmetika är något jag gärna förknippar med renhet och kvalité, och det här är raka motsatsen."

Här kan du läsa mer om Bianca Ingrosso – om hennes otroliga karriär, kärlekslivet och den kända familjen.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!