Biancas blodiga reklam

Det kom ett dm:

Jag vet inte men är det inte MKT märkligt att hon väljer att göra typ 20 stories med ett blödande finger som rinner?? Man blir nästan orolig för hennes omdömesförmåga. Tar i alla penslar, olika produkter etc.. ? du har ju skrivit nyligen om henne men det här känns såå konstigt att hon gör.. hade hon verkligen inte EN minut över att skölja av fingret och sätta på ett plåster


Jo, det kan man hålla med om.
Det hade nog varit på sin plats med ett plåster ändå….
Det ser ju hyfsat ofräscht ut, och Bianca kan väl knappast missat att hon blöder i ett av fingrarna som håller i produkterna?

Eller är det ett statement of commitement?
”Bianca går blödande, på glas och genom eld för dessa sminkprodukter”?
Who knows! ??‍♀️

 

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så konstigt verkligen. Jag kan förstå att hon kände sig hypad och ville får ut alla stories med flyt, men blöder man så gör man väl något åt det?

      Otroligt märkliga klipp. Det måste finnas någon baktanke med det hela.

      Gick in och tittade hos Margaux och det är fullt med stories där Arnold är med utan att dölja ansiktet. Otroligt ändå att hon klarade sig flera månader den här gången från att ha med honom i sociala medier.

        Ida warg visar ju upp sin son igen oxå

          Sanne Alexandra också. Många började igen när debatten avtog…

    Det är väl en ”fel namn på starbucks-muggarna” helt enkelt? Folk skriver och kommenterar om det = större spridning för reklamen. Jag hade tex inte sett den om det inte vore för att det uppmärksammants pga detta.

      Tror du att hon skar sig med flit eller att det råkade hända och hon passade på?

        Givetvis tror jag inte att hon skar sig med flit…

      Jag förstår vad du menar, jag personligen hade nog inte heller sett den här reklamen om det inte vore för att den uppmärksammades. Till vilket pris undrar jag dock? All marknadsföring är inte bra marknadsföring, och det här får åtminstone inte mig till att vilja köpa produkterna. Snarare motsatsen.

        Absolut, säger inte att det nödvändigtvis var en bra idé 🙂

          Men jag tror definitivt att det kan ligga något i din tanke, för spridning har det definitivt fått. Det känns lite ”göra först tänka sen”.

      Fast det är ju sjukt dålig marknadsföring. Jag blev bara negativt inställd

        Ja alltså som sagt, jag har inte sagt någonting om huruvida det är lyckat eller inte? Jag tror bara att det är medvetet för spridning

    Hon upplevs väldigt manisk på sistone.

      Verkligen manisk! Är det personlighet, droger eller en diagnos?

        Vet inte om ni har haft kontakt med en människa som är manisk på riktigt? För mani är liksom inte att vara lite intensiv och vara i farten, det är mer sluta sova, få storhetsvansinne och köpa 23 ponnyer för att man tror det är en ”bra investering”. Men oavsett så är det lite osmakligt att spekulera om, speciellt om ens egentliga syfte med det är att nedvärdera personen man pratar om.

          Finns dock olika nivåer. Finns även den mildare varianten ”hypomani” som är svårare att identifiera vid första anblick. Ofta kan det se ut som en person som har väldigt mycket energi, är intensiv och uppåt. Men när skovet är över kraschar personen.

            Hypomani är inte att vara ”väldigt manisk” som du skrev och inget du kan identifiera utifrån någons sociala medier. Alltså kritisera henne för det hon gör och säger (det finns mycket man kan ha synpunkter på) men sluta försök hobbydiagnostisera henne med en allvarlig psykisk sjukdom.

              Oj sorry, jag är inte samma M som TS! Missade att vi hade samma alias. Ville endast nyansera din beskrivning av mani, har ingen åsikt om resten 🙂

    Tror ni hon själv använder Caia?

      det låter som en fågel. Kaja!

        Fyllekaja!

      Jag tror hon använder sminket, men jag tror definitivt inte att det är hudvården som har gett henne bättre hy. Hon måste ha börjat gå hos en duktig dermatolog väl?

      Jag tror att hon har några favoritprodukter som hon använder. Caia har ju trots allt flera produkter som även personer som är äldre än 15 tycker är bra.

    SÅ märkligt! Det måste ju vara medvetet, annars hade hon inte lagt ut dessa stories. Men varför begriper jag inte. MYCKET långsökt men det finns ju män som går igång rejält på skadade kvinnor, men den här reklamen riktas ju mot kvinnor? Jag blir snarare negativ till produkterna när jag ser det här.
    Mycket, mycket konstigt. Vad säger B själv??

      Tror faktiskt att hon vill gå viral på tiktok eller liknande.
      Hon försöker slå internationellt och detta är ett bra sätt att bli uppmärksammad på som en knäpp grej.

      Ingen gör något så konstigt utan en baktanke.

        Själv hade jag bara tyckt att hon var äcklig och korkad om jag sett detta på tiktok och inte visste vem hon var

    Känns väldigt ofräscht allting, hon sitter blodig och insmord i brun gojja i sitt nedkissade hem. Inget som lockar mig till köp i alla fall!

    Men gud vad äckligt, vad håller hon på med? Och vad har hon gjort? Man märker väl om man skadar sig och blöder.

    Definitivt ett märkligt uppträdande som får åtminstone mig att fundera. Jag är van vid att arbeta med biologiska prov som blod, så det är absolut inget som äcklar mig generellt. Men detta ger produkterna ett så.. ofräscht intryck tycker jag? Kanske är jag bara petig men kosmetika är något jag gärna förknippar med renhet och kvalité, och det här är raka motsatsen.

      Hon tar ”to die for” ”jag dööör” till en helt ny nivå.

        Hon kanske ville bevisa att hennes ”jag dööör för den här” faktiskt är trovärdiga. Jag vet dock inte hur gärna jag vill ha en foundation som man måste ge blod, svett och tårar för att få upp.

    Men hjälp så plastig hon ser ut ? vet att alla får göra vad dom vill och att jag borde sköta mitt men hon ser ju inte ut att kunna röra en min, och att då även sitta och blöda och inte ens reagera får mig bara att känna sån sorg för mänskligheten. Plastiga robotar som säljer plastiga saker till andra som också vill se plastiga ut. Vafan gör vi med oss själva?!?!

      En liten del av världens befolkning ser ut så här, har den här typen av yrken och lever den här typen av liv. ”Mänskligheten” generellt består inte av plastiga robotar som säljer plastiga saker, utan av alla möjliga olika typer av spännande och intressanta människor.

      Låter himla tråkigt för dig om du inte kan se utanför den lilla ankdamm som är influencervärlden och se att den riktiga världen är större än så.

        Nej, men poängen är ju att de är INFLUENCERS alltså att deras roll är att påverka andra. Därmed är det väl ändå något som är legitimt att uppröras över?

        Nästan ännu sjukare att du känner dig likgiltig och/eller har behov att försvara det orimliga i att detta är vad dagens småtjejer ser upp till. Jag ser i alla fall något problematiskt här och jag tror att jag kommer få rätt så småningom, tror inte det kommer vara bra för småtjejers självkänsla att matas med dessa förebilder.

          Jag är inte det minsta likgiltig inför det och försvarar det verkligen inte? Jag reagerar på att du pratar om att ”känna sorg för mänskligheten” och ställer frågor som ”vad gör vi med oss själva??”, när det ju faktiskt är ytterst få (ur ett större perspektiv) som gör så här med sig själva.

          Jag säger inte att det inte finns problem med influencers. Jag säger att lite rimliga perspektiv på situationen hade varit på sin plats.

      Hon är inte representativ för ”mänskligheten” så du behöver inte känna någon sorg för oss alla bara för att just hon valt att ”plasta” till sig. Det är bara oerhört överdrivet.

    Skulle vara kul att höra bortförklaringen…

      Antagligen ¨jag nästan DOOOOOOG för dessa produkter¨….

        ??? hade faktiskt varit en sjukt bra slogan ?

        Blod svett och tårar!

    Mer orolig för personen som skickade dm än Biancas blodiga finger.

      Mer orolig för dig

      Men faktiskt. Det är ett skärsår på fingret liksom. Kanske inte SER så fräscht ut, but it’s not that deep.

      Ja för du tycker inte alls att det här var väldigt konstigt?

      Undrar om det är samma person som skrev flera kommentarer om det här på bloggen under olika inlägg

      OIM

      = obession influencer mani

    Ja alltså säkert bara pr!

    lyssnade på surrets avsnitt denna veckan och hanapees ”försvarstal” till Bianca. Ser på B lite annorlunda sen dess, gillar ju Hanna och tkr hon är vettig och ja en varm person, och om hon säger att Bianca är så mkt mer än vad folk tror, kan så mkt mer, superbra social kompetens, ja då tror jag på det. Jag tycker att det är sjukt om/att hon mörkar allt hon gjort i facet/kroppen och låtsas som det är ~naturligt~ eller produkter, men fattar också Hannas poäng med att B blir reducerad till den där kroppen även av oss som kommenterar i såna här inlägg och ska problematisera. Och att det blir som en snöboll då, för när B känner att hon bara är utseende och kropp i folks ögon – vad ska hon göra, det går inte att inte bli utseendefixerad.

      Fast hon var ju inte såhär känd när hon började förändra sitt utseende heller

      Bianca har ju också varit hennes typ ”chef” så inte konstigt att hon bara säger positiva saker offentligt

      Hon verkar vara besatt av bianca

        Ja jag avföljde faktiskt Hanna för alla hennes stories handlade om Biancas show, att hon var tvungen att dricka vin eller hur jobbiga hennes följare var

      Känner ändå att hon själv skapat att hon mest är utseende och kropp för andra

      Jag håller med om att Bianca blir väldigt reducerad till sitt yttre, vilket är tragiskt då det egentligen är irrelevant. Samtidigt måste jag tyvärr säga att hon bidrar till det själv. Att ge en ögonkräm äran för plötsligt borttrollade mörka ringar under ögonen eller tillskriva en plötsligt kroppslig förändring till att man ”bygger muskler som en galning” kommer att skapa diskussioner, eftersom majoriteten förstår att det inte fungerar så. Någonstans skapar hon rum för uppmärksamhet och kritik gällande sitt yttre genom att inte bara vara rak och ärlig. Visst hade hon garanterat fått kommentarer oavsett vad, men jag tror absolut att hennes agerande bidrar till ökad utseendehets gentemot henne.

      Men hon är ju känd för sitt utseende och inte sin intelligens (som jag inte tror existerar i någon högre utsträckning i Wahlgren-klanen)? Det är väl ingen som tror att Bianca hade varit en företagsledare eller doktor i fysik om hon inte hade utseendet för sig och hade fötts in i en känd familj med tv-program? Hon är känd för att vara känd och har gjort sig rik på det.

        Utseendet för sig?
        Njae, jag vet inte det jag ….

          Vad fan är det för fel på dig?

            Ett nyanserande är väl på plats, klart hon fått ofantligt många fördelar på grund av sin familj, som andra aldrig ens kan drömma om. Och hon har ju absolut förvaltat sina möjligheter väl. Och därtill har hon ju alltid varit en vacker tjej, nu som då. Hennes fixade yttre drar förstås ytterligare uppmärksamhet till henne, det verkar ju vara ett vanligt fenomen att människor intresserar sig för väldigt piffade personer i högre grad än för dem med mer ”ordinära” utseenden (menar då inte mindre vackra, endast mer lika den ”stora massan”), det kan väl både bottna i en beundran för det ”estetiskt perfekta” så väl som i det ”absurt onaturliga”. Men hennes personlighet är nog också en inte obetydlig förklaring till hennes popularitet, och det som håller kvar många av följarna i det långa loppet? 🙂

        Jag har alltid uppfattat det som att hon blev känd för att hon är en rolig och karismatisk person. I början med wahlgrens värld tänkte jag inte på hennes utseende utan på att hon hade humor och gjorde sig väldigt bra i programmet.

          Håller faktiskt med, hon hade kunnat fortsätta vara den personligheten i tv och behållt sitt originalutseende och fortfarande gått hem i stugorna. Hon har själv valt sedan att lägga mer och mer fokus på sitt utseende genom att fixa till proportioner i ansiktet, lägga in silikon, modella för underklädesmärken och bokstavligen jobba med utseende i och med sminkmärket. Inget av det här var med henne i första avsnitten av Wahlgrens värld, då var hon bara en rolig Bianca.

    Tror hon måste ha ingått i en blodpakt precis innan.

    Jaså jaha ja det kan ju vara den tiden på månaden bara.

    Tycker mest det är märkligt att hon blandar svenska och engelska i sin instagrambio. ”Tv-personality, entreprenör, founder and owner of…”

    Entrepreneur någon?

      Nu tycker jag att du kräver för mycket av en person som inte ens förstår att det är sunkigt och ofräscht att kleta blod på produkterna hon vill att vi ska köpa. Du kan ju inte förvänta att Bianca ska klara av att stava ett så låååångt ord på engelska? Eller veta att ö ej finns i det engelska alfabetet.
      ??‍♀️

    Usch hon ser ut som en gammal opererad tant.
    Har förändrats så mycket. Tråkigt.

      Fick du in lite ålderism också. Tråkigt.

      Ja hon har verkligen börjat se gammal ut. Som en liten minitant. Bara den lila hatten med lila fjäder på huvudet som fattas.

    Hatar när hon pratar engelska med brittisk accent…..spyr! hahahaa

      Tips! Sluta följ henne så spyr du mindre hahahaa

    Ohh noo ? Nu är Caia förknippat med blod ju!!

    Äsch Så länge hon inte skadat någon annan hohoho. Orka bry sig om lite blod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.