Bianca Ingrosso var en av grundarna av CAIA
Bianca Ingrosso var en av grundarna av CAIA Cosmetics. - Foto: Claudio Bresciani/TT Bild, Tim Aro/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nya chocksiffrorna avslöjar hur det går för Bianca Ingrosso och CAIA

Bianca Ingrosso är en av Sveriges största influencers, och förutom att ha grundat CAIA Cosmetics är hon nu även programledare för en egen talkshow. Men hur går det för CAIA egentligen?


Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 28, grundade CAIA Cosmetics år 2018, och det har varit en succé sedan dess. 

Biancas skönhetsmärke började med smink, men har nu utökat sitt sortiment med allt från hudvård, parfymer och brun utan sol.

År 2020 sålde Bianca delar av CAIA – och blev 202 miljoner kronor rikare på kuppen. Produkterna hyllas ofta av kunderna, och säljer för det mesta slut på rekordtid.

Bianca Ingrosso grundade sminkmärket CAIA Cosmetics år 2018. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

När Bianca tidigare i år la ut reklam för märkets nya brun utan sol så var det däremot en fråga från en följare som fick Bianca att se rött.

I kommentarsfältet var det nämligen en följare som reagerade på att Bianca ofta skriver att produkterna från CAIA är hennes favoriter.

"Varenda produkt ni släpper är ju din "forever favourite", blir inte särskilt förtroendegivande, just saying", skrev en person.

Varför Bianca sedan blockade personen kan du läsa mer om här.

På sociala medier gör Bianca Ingrosso ofta reklam för sitt skönhetsmärke CAIA Cosmetics. Bildkälla: Stella Pictures.

Så går det för CAIA Cosmetics

Men munhuggeri med följare till trots så går CAIA Cosmetics som tåget. Nu avslöjar Breakit att bolagets rörelseresultat före avskrivningar slutade på hela 130 miljoner kronor för år 2022. 

Enligt Breakit är det en ökning med 15 procent om man jämför med år 2021.

Omsättningen landade på över 400 miljoner kronor.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Hen är ny vd för CAIA

Breakit skriver vidare att det är förändringar på gång hos CAIA. Adeline Sterner har varit vd för CAIA, men när hon varit föräldraledig så har Johanna Hamrén varit hennes vikarie. Nu står det klart att Sterner slutar som vd och istället blir arbetande styrelseordförande.

Istället kommer Johanna Hamrén att ta över rollen som vd, skriver Breakit vidare.

– Det känns fantastiskt kul och som ett stort förtroende. Samarbetet mellan mig och Adeline har funkat jättebra och vi kommer ju även framåt jobba nära varandra säger Johanna Hamrén till Breakit.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Bianca Ingrossos beteende på CAIA-kontoret chockade följarna. "Jag hade sagt upp mig direkt", var en reaktion.

Här kan du läsa mer om CAIA Cosmetics och Bianca Ingrosso.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.