Britney Spears och Sam Asghari
Sam Asghari har ansökt om skilsmässa från Britney Spears. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Britney Spears första ord efter skilsmässan från Sam Asghari

Sam Asghari har nu skickat in sin ansökan om att skilja sig från Britney Spears. Samtidigt är Britneys familj väldigt oroade då hon inte längre har något skyddsnät. – Hon är helt ensam, säger en källa till Tmz.


Redan i mitten av maj var äktenskapet mellan Britney Spears, 41, och Sam Asghari, 29, i gungning. Då ryktades det om en stundande skilsmässa. Detta då Sam och Britneys relation den senare tiden har kantats av bråk där Britney ska ha blivit våldsam och gått till fysisk attack mot Sam.

Britney Spears och Sam Asghari började dejta varandra år 2016, då hade Britney en förmyndare i form av sin pappa Jamie Spears, 70. Innan Jamie klev in som Britneys förmyndare hade hon drabbats av flera sammanbrott där hon bland annat försökt ta sitt liv och utsatt sina barn för fara.

Britney Spears och Sam Asghari gifte sig i juni 2022 – men nu – lite mer än ett år efter bröllopet, så har Sam skickat in en ansökan om skilsmässa.

Britney Spears och Sam Asghari gifte sig i juni 2022. Bildkälla: Stella Pictures.

Därför ansökte Sam om skilsmässa från Britney Spears

Enligt Tmz så är en av anledningarna till att Sam ansökte om skilsmässa att Britney har betett sig underligare och underligare för var dag. Det handlar bland annat om sammanbrott på restauranger och obegripliga uppdateringar på sociala medier.

Under sin tid med en förmyndare så tvingades Britney ta medicinen Lithium för att behandla sin bipolaritet. Britney har nu gått av medicinen, något som US Magazine har skrivit om.  

Britney Spears beteende har oroat hennes miljontals fans i månader. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt dokumentären TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom är flera av Britneys anhöriga djupt oroade över Britneys mående idag. Ett råd som ska ha givits till de närmast henne är att "hålla knivar borta från henne" då hon har en "fascination för knivar".

En källa uppgav då att Britney sover med en kniv under sin säng, och menade att Sam borde vara "rädd och sova med ett öga öppet ifall hon blir arg". Detta då Britney enligt källan var "väldigt kapabel att göra honom illa", något som Page Six skrev om då.

Britney Spears "helt ensam" efter skilsmässan

Efter att det blev allmänt känt att Sam Asghari ansökt om skilsmässa från Britney Spears så har det framkommit flera uppgifter kring omständigheterna. 

Enligt Tmz så flyttade Sam ut ur deras hus innan han skickade in skilsmässoansökan.

Britney är nu helt ensam. Tmz skriver att Sam var hennes "största supporter", och att hon nu helt saknar skyddsnät. Britney pratar inte längre med sin mamma Lynne, och hon pratar inte heller med sina syskon eller sin pappa. 

Det finns inte heller några vänner som kan stötta henne. Britneys barn har flyttat till Hawaii med deras pappa Kevin Federline utan att säga hejdå. Hon har inte pratat med sina barn på mycket, mycket länge.

Britney Spears söner har inte velat ha någon kontakt med sin mamma på väldigt länge. Här ser vi Britney och killarna år 2013. Bildkälla: Stella Pictures.

– Hon har en som hon litar på, det är hennes manager Cade Hudson. Sen har hon sitt säkerhetsteam, och sedan finns det ingen kvar.

Enligt källor till Tmz är både Britneys mamma och övriga familjemedlemmar väldigt oroade.

Varningsklockan: Britney Spears och hennes brittiska dialekt

Nyligen skrev Nyheter24 om hur en del av Britneys fans har uppmärksammat att Britney Spears har börjat prata med sin brittiska dialekt igen. Detta är något Britney är känd för att ha gjort vid tillfällen då hennes mående inte har varit stabilt.

Bland annat gjorde Britney det år 2008 när hon blev tvångsinlagd på psykakuten.

Bara några få dagar innan Britney blev tvångsinlagd år 2008 så intervjuade tidningen People psykologen Renee A. Cohen som då berättade för tidningen om dissociativ identitetsstörning. Det kallades tidigare för multipel personlighet.

– När någon har dissociativ identitetsstörning så är varje identitet frånskild från den andra. Varje identitet kan ha ett eget namn, minnen, uppförande och känslor. Brännpunkten är: När Britney använder sin brittiska dialekt eller tycks ta en annan identitet, vet hon då om att hon är Britney Spears?

Britney Spears var även inlagd år 2007 då hon under ett publikt sammanbrott rakade av sig håret.

Britney Spears rakade av sig allt hår år 2007. Bildkälla: AP/TT Bild

När Britney nyligen blev slagen av en säkerhetsvakt i Las Vegas så pratade hon även då med sin brittiska dialekt, något som The Mirror rapporterade om.

Britney Spears på Instagram: "Jag ska köpa en häst"

Britney Spears har fortfarande inte kommenterat någonting kring skilsmässan från Sam. 

På hennes Instagram, där hon har över 42 miljoner följare, la hon under onsdagskvällen ut en bild som visade henne klädd i en bikini och hatt, sittande på en häst vid en strandkant. 

Till bilden skrev Britney att hon snart ska köpa en häst, men att hon har så många olika möjligheter vilket gör det svårt att välja, men att det lutar åt en häst som heter Roar.

På X, tidigare Twitter, har Britneys hästbild snabbt blivit omtalad och flera är det som är imponerade över Britney Spears bibehållna lugnet mitt i skilsmässostormen. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!