Britney Spears och Sam Asghari
Britney Spears och Sam Asgharis äktenskap är minst sagt skakigt just nu. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Britney Spears till attack mot Sam Asghari i våldsamt bråk: "Vågar inte vara hemma"

Bråken mellan Britney Spears och Sam Asghari avlöser varandra, och nu uppges parets äktenskap sjunga på sista versen, något som avslöjas i dokumentären TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom.


Därför ryktas det om skilsmässa för Britney Spears och Sam Asghari 

Britney Spears, 41, äktenskap med Sam Asghari, 29, hänger på en skör tråd och det har nu börjat ryktas om en stundande skilsmässa. 

Enligt källor till TMZ så har deras äktenskap den senaste tiden kantats av bråk där Britney ska ha blivit våldsam och gått till attack mot Sam.

Britney Spears och Sam Asghari började dejta varandra år 2016, då hade Britney en förmyndare i form av sin pappa Jamie Spears, 70.  

Innan Jamie klev in som Britneys förmyndare hade hon drabbats av flera sammanbrott där hon bland annat försökt ta sitt liv och utsatt sina barn för fara.

Britney Spears och Sam Asghari gifte sig i juni 2022. Bildkälla: Stella Pictures.

Britney Spears och Sam Asghari i bråk 

Förmyndarskapet tog slut i november 2021. Då hade Britney haft en förmyndare i 13 år. Sedan Britney nu står på egna ben så har hon hunnit med att gifta sig med Sam, och hon har även nu kontroll över sin ekonomi och sitt liv rent allmänt.

Britney Spears har nu kontroll över sitt liv efter att ha haft en förmyndare i 13 år. Bildkälla: Stella Pictures.

I dokumentären TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom så får vi följa Britneys liv efter att hon kom ur förmyndarskapet, och bilden som målas upp är väldigt oroväckande. 

Enligt källor till TMZ så har Britney blivit så våldsam i bråken med Sam att parets säkerhetsvakter har fått gå mellan då paret har haft "skrik-tävlingar".

De många bråken har gjort att Sam nu inte vågar vara hemma så mycket längre, något som är väldigt alarmerande då hon enligt dokumentären har blivit beroende av honom och hans hjälp.

Britney Spears ska ha gått till attack mot Sam. Bildkälla: Stella Pictures.

Britney Spears är vaken i flera dygn

Andra chockerande uppgifter som framkom i dokumentären är att Britney Spears kan sova i flera dygn, för att sedan vara vaken i upp till tre dagar. Till sin hjälp har hon då Red Bull, Celsius och kaffe, som hon hetsdricker litervis av, skriver TMZ

I dokumentären får vi veta att hon lever väldigt isolerat, och förutom att vara hemma i sin ensamhet så kan hon köra runt planlöst i flera dagar och nätter.

– Hon brukar köra till en grusväg, parkera och bara sitta och meditera, säger Brad Appleton som är nyhetschef på TMZ i dokumentären, skriver Page Six.

Sam Asghari bryter tystnaden: "Därför lägger jag inte ut bilder på Britney"

Britney Spears lever väldigt isolerat. När hon inte är hemma så åker hon runt planlöst i sin bil i flera dygn, skriver TMZ. På Instagram är Britney väldigt aktiv och hon lägger ofta ut bilder på sig själv. Bildkälla: Stella Pictures.

Rådet till Britneys anhöriga: "Göm alla knivar"

Under sin tid med en förmyndare så tvingades Britney ta medicinen Lithium för att behandla sin bipolaritet. Britney har nu gått av medicinen, något som US Magazine har skrivit om.  

Enligt dokumentären är flera av Britneys anhöriga djupt oroade över Britneys mående idag. Ett råd som ska ha givits till de närmast henne är att "hålla knivar borta från henne" då hon har en "fascination för knivar".

En källa säger att Britney sover med en kniv under sin säng, och menar att Sam borde vara "rädd och sova med ett öga öppet ifall hon blir arg". Detta då Britney enligt källan är "väldigt kapabel att göra honom illa", skriver Page Six.

Britney Spears kan vara vaken i flera dygn med hjälp av energidrycker och kaffe. Bildkälla: Stella Pictures.

Britney Spears skrek på restaurang 

I januari rapporterades det om hur Britney drabbades av ett sammanbrott på restaurangen JOEYS i Hollywood. 

Mitt under middagen med Sam så började Britney prata och skrika osammanhängande rappakalja på något som lät som ett påhittat språk. Ett videoklipp visade hur Sam stormade ut från restaurangen.

Britney satt sedan kvar på restaurangen i ett par minuter och fortsatte att prata för sig själv. Sedan lämnade hon stället med sin livvakt – som därefter kom tillbaka och betalade notan.

Britney Spears drabbad av sammanbrott: "Född för att döda"

Britney Spears och Sam Asghari. Bildkälla: Stella Pictures.

Fansen oroade över Britney Spears mående

I flera månader har Britney Spears fans varit väldigt oroade över stjärnans mående. I vintras la Britney Spears ut en serie nakenbilder på Instagram, och till bilderna skrev hon "Jag gillar att suga!!! Aldrig professionella bilder...suga kommer lätt för mig. Fortsätt applådera hora!!!"".

Hatstorm mot Britney Spears efter kroppshånen: "Sök hjälp"

Britney Spears la ut en serie bilder på sig själv. Men det var inte så mycket bilderna som skapade kaos hos följarna – det var hennes text till som fick fansen att undra hur det är fatt med stjärnan. Bildkälla: Stella Pictures.

Några reaktioner i hennes kommentarsfält löd då så här:

"Det här är varför hon behövde en förmyndare"

"Det kommer vara sorgligt ifall något händer henne och allt hennes fans gjorde var att stödja hennes märkliga beteende. Hon har tappat det helt. Så sorgligt"

"Alla som stöttar det här borde skämmas. Något är väldigt fel här. Det är hemskt sorgligt och kommer att leda till ännu en Hollywood-tragedi".

"Världen är skyldiga Jamie Spears en ursäkt".

"Varför bryr sig ingen om henne? Hur kan hon inte ha några vänner som bryr sig?".

Britney har inte träffat sina barn på ett år

Tillsammans med sitt ex Kevin Federline har Britney Spears två söner – Sean Preston som är 16 år gammal och Jayden James som är 15 år. Sönerna var inte på Britneys bröllop, och de vill inte ha någon kontakt med sin mamma just nu. 

Enligt dokumentären har Britney inte träffat sina söner på över ett år, och de svarar inte längre på hennes meddelanden, skriver Page Six.

Britney Spears med sönerna år 2013. Bildkälla: Stella Pictures.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

1 timme sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

1 timme sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

1 timme sedan
Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.