Britney Spears dansvideo
Britney Spears dansvideo chockade fansen. - Foto: Stella Pictures, Twitter/Britney Spears.

Följarna i chock av Britney Spears video med hunden: "Hon behöver hjälp"

Britney Spears lägger ofta ut intensiva dansvideos. Men ett av hennes senare klipp har fått följarna att reagera starkt. Detta då hon bland annat juckar mot sin hund. Vi vill varna för känsliga bilder.


Den som följer Britney Spears, 41, på sociala medier har nog inte kunnat missat hennes intensiva uppdateringar. Ofta handlar det om nakenbilder eller videos där hon dansar i bikini, men på Instagram delar hon även med sig av självhjälpscitat och motivationsbilder.

Britney Spears hade tidigare en förmyndare i form av sin pappa Jamie Spears, 70. Innan Jamie klev in som Britneys förmyndare hade hon drabbats av flera sammanbrott där hon bland annat försökt ta sitt liv och utsatt sina barn för fara.

Förmyndarskapet tog slut i november 2021. Då hade Britney haft en förmyndare i 13 år. Sedan Britney nu står på egna ben så har hon hunnit med att gifta sig med Sam Asghari, och hon har även nu kontroll över sin ekonomi och sitt liv rent allmänt.

Britney Spears och Sam Asghari gifte sig i juni 2022. Bildkälla: Stella Pictures.

Men i den nya dokumentären TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom så får vi följa Britneys liv efter att hon kom ur förmyndarskapet, och bilden som målas upp är väldigt oroväckande.

Uppgifter som framkom i dokumentären var att Britney Spears kan sova i flera dygn, för att sedan vara vaken i upp till tre dagar. Till sin hjälp har hon då Red Bull, Celsius och kaffe, som hon hetsdricker litervis av.

Britney Spears beteende har oroat hennes miljontals fans i månader. Bildkälla: Stella Pictures.

Slutat med medicinen Lithium

Under sin tid med en förmyndare så tvingades Britney ta medicinen Lithium för att behandla sin bipolaritet. Britney har nu gått av medicinen, något som US Magazine har skrivit om.  

Enligt dokumentären är flera av Britneys anhöriga djupt oroade över Britneys mående idag. Ett råd som ska ha givits till de närmast henne är att "hålla knivar borta från henne".

Tidigare var det även tusentals fans som i hennes kommentarsfält uttryckte sin oro över hennes mående. 

I vintras la Britney Spears ut en serie nakenbilder på Instagram, och till bilderna skrev hon "Jag gillar att suga!!! Fortsätt applådera hora!!!"". 

En av Britney Spears bilder på sociala medier. Bildkälla: Stella Pictures.

Kommentarsfältet fylldes snabbt av oroade fans som skrev saker som:

"Det här är varför hon behövde en förmyndare"

"Det kommer vara sorgligt ifall något händer henne och allt hennes fans gjorde var att stödja hennes märkliga beteende. Hon har tappat det helt. Så sorgligt"

"Alla som stöttar det här borde skämmas. Något är väldigt fel här. Det är hemskt sorgligt och kommer att leda till ännu en Hollywood-tragedi".

Den senaste tiden har inte fansen haft möjlighet att kommentera på Britney Spears Instagram – detta då hon helt enkelt stängt av kommentarerna helt.

Britney Spears. Bildkälla: Stella Pictures.

Britney Spears har inte träffat sina barn på ett år

Tillsammans med sitt ex Kevin Federline har Britney Spears två söner – Sean Preston som är 17 år gammal och Jayden James som är 16 år. Sönerna var inte på Britneys bröllop, och de vill inte ha någon kontakt med sin mamma just nu.

Enligt dokumentären har Britney inte träffat sina söner på över ett år, och de svarar inte längre på hennes meddelanden, skriver Page Six.

Britney Spears med sina söner år 2013. Bildkälla: Stella Pictures.

Nya videon på Britney Spears och hennes hund skakar om sociala medier

På Twitter har Britney Spears över 55 miljoner följare, och i veckan la hon ut ett klipp där hon dansar loss. I bakgrunden syns hennes hund.

Vid ett par tillfällen i klippet så kastar sig Britney ner på golvet och juckar med sitt underliv mot hunden.

Britney Spears la ut en dansvideo på Twitter. Bildkälla: Twitter/Britney Spears
Britney Spears kastade sig på golvet och juckade frenetiskt. Bildkälla: Twitter/Britney Spears
Britney Spears dansvideo med hunden oroar hennes fans. Bildkälla: Twitter/Britney Spears

Reaktionerna har inte låtit vänta på sig, och flera är det som svarar med chockade memes.

Andra reaktioner lyder:

"Hon har tappat det helt"

"Det är så här psykisk sjukdom ser ut"

"Vilken röra"

"Hon behöver hjälp"

"Stackars hund"

"Du skrämmer hunden och alla andra"

"Kan någon rädda den där hunden"

Varningsklockan: Britney Spears och hennes brittiska dialekt

En annan följare skrev att hen var djupt oroad då Britney Spears har börjat prata med sin brittiska dialekt igen. Detta är något Britney är känd för att ha gjort vid tillfällen då hennes mående har svajat. 

Britney Spears i Stockholm år 2003. Fyra år senare började mardrömmen för Britney Spears. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Bland annat gjorde Britney det år 2008 när hon blev tvångsinlagd på psykakuten. 

Bara några få dagar innan Britney blev tvångsinlagd år 2008 så intervjuade tidningen People psykologen Renee A. Cohen som då berättade för tidningen om dissociativ identitetsstörning. Det kallades tidigare för multipel personlighet.

– När någon har dissociativ identitetsstörning så är varje identitet frånskild från den andra. Varje identitet kan ha ett eget namn, minnen, uppförande och känslor. Brännpunkten är: När Britney använder sin brittiska dialekt eller tycks ta en annan identitet, vet hon då om att hon är Britney Spears?

Britney Spears var även inlagd år 2007 då hon under ett publikt sammanbrott rakade av sig håret. 

Britney Spears rakade av sig allt hår år 2007. Bildkälla: AP/TT Bild

När Britney nyligen blev slagen av en säkerhetsvakt i Las Vegas så pratade hon även då med sin brittiska dialekt, något som The Mirror rapporterade om.

Madonnas fans i tårar: "Du måste sluta"

Britney Spears drabbad av sammanbrott på restaurang: "Född för att döda"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!