Britney Spears
Britney Spears gapade och skrek på restaurangen. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Britney Spears drabbad av psykiskt sammanbrott på restaurang: "Född för att döda"

Britney Spears drabbades av ett psykiskt sammanbrott på en restaurang. Hon skrek och pratade på ett låtsasspråk – och sedan stormade hennes make Sam Ashgari ut från restaurangen. Nu kommenterar Britney Spears vad det var som egentligen hände.


Det var i fredags som Britney Spears, 41, var ute på restaurangen JOEY i Woodland hills och åt middag med maken Sam Ashgari. Plötsligt började Britney prata och skrika osammanhängande rappakalja på något som lät som ett påhittat språk. 

Ett videoklipp visar hur Sam stormar ut från restaurangen.

Britney satt sedan kvar på restaurangen i ett par minuter och fortsatte att prata för sig själv. Sedan lämnade hon stället med sin livvakt – som därefter kom tillbaka och betalade notan.

TMZ skriver att det verkar som att Britney befinner sig i en manisk episod, vilket är något som kan drabba den som har bipolär sjukdom. Britney är bipolär och under den tiden som Britneys pappa var hennes förmyndare så medicineras hon med lithium – något hon nu har slutat med.

Britney Spears om sammanbrottet: "Jag var lite full"

Kort efter att videoklippet på Britneys sammanbrott spreds så la Britney ut ett klipp på Instagram där hon dansar och pekar fuck you in i kameran.

Nu kommentarer Britney sitt sammanbrott. På Instagram skriver Britney mer om vad det var som hände under kvällen på restaurangen.

"Jag är säker på att jag fick många av er att le när jag såg ut som Shrek på en restaurang. Till och med min bästa vän kunde inte låta bli att skicka det (klippet, reds. anm) till mig. För folk tänker inte två gånger, för vi är alla födda att döda. Jag vet att nyheterna är helt hypade om att jag var lite full på en restaurang. Det är som att de BEVAKAR VARJE STEG JAG TAR. Jag är så smickrad att de pratar om mig som en galning och SEN har mage att prata om allt negativt som hänt i mitt förflutna", skrev hon bland annat.

Britney Spears kommenterar sammanbrottet på sin Instagram. Bildkälla: Instagram/britneyspears

Den senaste tiden har Britneys märkliga beteende eskalerat och blivit allt mer udda, och hennes följare har varit oroade för hennes hälsa i flera månader.

När hon nyligen la ut en serie nakenbilder på Instagram så rasade kommentarerna in från fans som uppmanar henne att söka hjälp.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!