I söndagens avsnitt hyllas Niklas Strömstedt.
I söndagens avsnitt hyllas Niklas Strömstedt. - Foto: TV4/Vilket liv

Jenny och Niklas Strömstedt erkänner – då bråkar vi som mest: "Passivt aggressiv"

I söndagens avsnitt av TV4:s succéproduktion "Vilket liv" är det dags för Niklas Strömstedt att hyllas efter en lång karriär. I avsnittet berättas det bland annat om åren med GES men även om hur relationen med Jenny Strömstedt kan se ut.


Under söndagen sänds TV4:s produktion "Vilket liv!" och nu är det dags för artisten Niklas Strömstedt att hyllas. I programmet medverkar även flera viktiga personer i Niklas Strömstedts liv bland annat Christer Björkman, Jonas Gardell, Thomas Ravelli och inte minst Nicklas Strömstedts fru Jenny Strömstedt.

"Största intresse"

När programledaren Renée Nyberg ställer frågor om deras relation svarar Jenny Strömstedt att Niklas är hennes "största intresse" och att det inte finns någon person hon vill berätta saker lika mycket som för Niklas. Renée kontrar då med att "en del har padel andra har..". 

"Passivt aggresiv"

Men i programmet pratas det inte bara om det roliga i deras relation. Efter att en bild på paret visas och René Nyberg ställer frågan "Blir han någonsin arg?" med tanke på att Niklas enligt Renée ser så snäll ut. Jenny Strömstedt svarar då:

– VI är ju hopplösa ihop, gud verkligen, när jag jobbar för mycket eller är passivt aggressiv, säger Jenny Strömstedt.

Jenny Strömstedt fortsätter att berätta att det finns en bas och att de vet att trots att det ibland kan uppstå friktion så vet paret att de ska vara tillsammans.

Chocken: Här kysser Mikael Persbrandt plötsligt Lena Endre – mitt i sändning

/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!