- Foto: Stella Pictures

Gunilla Perssons stora misstag i mötet med Alexandra Nilsson: "Lite lustigt"

Alexandra Nilsson berättar i sin podd "Ord och alla visor" om sitt anmärkningsvärda möte med Hollywoodfrun Gunilla Persson, då hon misstas för att vara någon annan.


Hollywoodfrun Gunilla Persson är en av Sveriges mest omtalade tv-personligheter. Nu chockar hon svenska folket genom att delta i Melodifestivalen 2024. 

Gunilla Perssons hårda förberedelser inför Melodifestivalen: “Midjemåttet...”

I veckan kom hon på tal i podden "Ord och alla visor" som influencern Alexandra Nilsson, tidigare bloggdrottningen "Kissie" har tillsammans med influencern Dasha Girine.

Följarna rasar på Dasha efter händelsen inne på Joe and the juice

Alexandra Nilsson berättar om mötet

I podden berättar Alexandra Nilsson om när hon skulle träffa Hollywoodfrun på Arlanda för att spela in en video till sin Youtubekanal. Med sig hade hon en vän som arbetar inom tv-branschen. 

Väl på plats på Arlanda ber Gunilla Persson att få sin bil parkerad, som står mitt framför Arlanda terminal 5.

– Hon ber då min vännina, som då jobbar inom tv, att parkera den här bilen. Och hon liksom slänger lite med bilnycklarna som att det vore hennes assistent, säger Alexandra Nilsson i podden.

Vännen parkerar Gunilla Persson bil och Alexandra Nilsson, Gunilla Persson och hennes dotter Erika Persson börjar spela in Youtube-videon. Alexandra Nilsson berättar att hon har varit nervös innan men allt går bra och Gunilla Persson är otroligt trevlig mot henne.

Erika Perssons ärliga reaktion på Gunilla i Melodifestivalen: “Tycker att…”

Därför var Gunilla Persson så snäll

– Det visar sig att hon trodde att jag var ansvarig över tv-program på TV4. Att det var liksom jag som castade för Let's dance och sådana tv-program. Så hon var ju sååå snäll mot mig, alltså på ett sätt. Och det roliga är att det gjorde ju snarare min kompis som blev utskickad för att parkera om bilen. 

Alexandra Nilsson fortsätter:

– Det va ju lite lustigt, så hon liksom smekte fel gås. 

Gunilla Perssons enorma skuldberg – så stora är hennes skulder hos Kronofogden

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!