- Foto: Henrik Montgomery/TT & Vilhelm Stokstad/TT

Gunilla Perssons enorma skuldberg – så stora är hennes skulder hos Kronofogden

Hollywoodfrun Gunilla Persson är aktuell i Melodifestivalen 2024. Men på grund av hennes enorma skuldberg riskerar hon att få värdesaker beslagtagna när hon vistas i Sverige för programmet.


Försäkringskassan har haft misstankar mot Hollywoodfrun Gunilla Persson, 64, sedan 2014. Då det i samband med Svenska Hollywoodfruar framgick att hon bodde i USA. Det har skapat problem eftersom hon bott i USA men har hon tagit ut barnbidrag, föräldrapenning och sjukpenning i Sverige, värt totalt 333 000 kronor, rapporterar Expressen

2018 stämdes Gunilla Persson av F-kassan på 333 000 kronor, varpå hon reagerade med tystnad. Det innebar därmed att hon dömdes att betala hela summan till F-kassan.

Hollywoodfruarna Gunilla Persson, Maria Montasami, Åsa Vesterlund, Siv Cotton. Foto: Stella Pictures

Skuldberget har växt – nästan dubblerats

Kronofogden har gjort fler utredningar mot Hollywoodfrun och kommit fram till att hon saknar utmätningsbara tillgångar i Sverige. Nu har skulden vuxit till nästan det dubbla, 630 000 kronor. 

– Skulden är fortfarande aktuell, säger Pontus Toresson på Kronofogden, till Expressen.

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: “Fy fy fy”

Riskerar att få värdesaker beslagtagna under Melodifestivalen

Skulderna riskerar att få konsekvenser när Gunilla Persson ska delta i Melodifestivalen. Hon kommer att delta med låten I won’t shake (La la Gunilla) i deltävling treUnder tiden hos vistas i Sverige för programmet så riskerar hon att få värdesaker beslagtagna av Kronofogden.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

IS uppges ha dödat syriska soldater

Sverige återlämnar kranier till Finland

Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

igår 22:16
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

igår 22:10
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

igår 22:08
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

igår 22:08
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.