- Foto: Henrik Montgomery/TT & Vilhelm Stokstad/TT

Gunilla Perssons enorma skuldberg – så stora är hennes skulder hos Kronofogden

Hollywoodfrun Gunilla Persson är aktuell i Melodifestivalen 2024. Men på grund av hennes enorma skuldberg riskerar hon att få värdesaker beslagtagna när hon vistas i Sverige för programmet.


Försäkringskassan har haft misstankar mot Hollywoodfrun Gunilla Persson, 64, sedan 2014. Då det i samband med Svenska Hollywoodfruar framgick att hon bodde i USA. Det har skapat problem eftersom hon bott i USA men har hon tagit ut barnbidrag, föräldrapenning och sjukpenning i Sverige, värt totalt 333 000 kronor, rapporterar Expressen

2018 stämdes Gunilla Persson av F-kassan på 333 000 kronor, varpå hon reagerade med tystnad. Det innebar därmed att hon dömdes att betala hela summan till F-kassan.

Hollywoodfruarna Gunilla Persson, Maria Montasami, Åsa Vesterlund, Siv Cotton. Foto: Stella Pictures

Skuldberget har växt – nästan dubblerats

Kronofogden har gjort fler utredningar mot Hollywoodfrun och kommit fram till att hon saknar utmätningsbara tillgångar i Sverige. Nu har skulden vuxit till nästan det dubbla, 630 000 kronor. 

– Skulden är fortfarande aktuell, säger Pontus Toresson på Kronofogden, till Expressen.

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: “Fy fy fy”

Riskerar att få värdesaker beslagtagna under Melodifestivalen

Skulderna riskerar att få konsekvenser när Gunilla Persson ska delta i Melodifestivalen. Hon kommer att delta med låten I won’t shake (La la Gunilla) i deltävling treUnder tiden hos vistas i Sverige för programmet så riskerar hon att få värdesaker beslagtagna av Kronofogden.

/
/
Senaste nytt

Amorteringskravet: Så slår det mot bopriserna

Martin Melin ångrar uttalandet om guccikepsar – utesluter inte Östermalm

Liberalernas talesperson i polisfrågor Martin Melin har ångrat sitt mycket kritiserade uttalande om kriminella och guccikepsar. I en intervju med Dagens ETC säger han ”Varsågoda medborgare".

Ungerske talmannen signerade Natoansökan

Det ungerska parlamentets talman László Kövér har undertecknat Sveriges Natoansökan, skriver nyhetsbyrån Reuters.

Norge: Helikoptervraket bärgat ur havet

1 timme sedan
Den havererade helikoptern utanför Bergen i Norge har bärgats ur havet, meddelar norska haverikommissionen. Vraket kommer nu att fraktas med fartyg till en norsk marinbas i Bergen.

Lyxiga prispotten: Så mycket pengar får vinnarna i Vasaloppet 2024

1 timme sedan
Vasaloppet 2024 äger rum den 3 mars och för de som lyckas ta sig upp på topp 15-placeringarna i tävlingen väntar lite skönt klirr i kassan – inte minst för de snabbaste åkarna förstås.

Personal hjälpte pojke att fly från HVB-hem

1 timme sedan
En pojke under 18 år fick hjälp att fly utomlands av personalen på det HVB-hem i Uppsala län där han bodde, rapporterar UNT. Företaget som driver hemmet har nu gjort en utredning och skickat in en anmälan till Inspektionen för vård och omsorg, IVO.