Saga Scott
Saga Scott är en av vår tids mest hyllade profiler. - Foto: Viafree

Så lever Saga Scott nu – 10 år efter Paradise Hotel

Det har gått 10 år sedan Saga Scott blev en tittarfavorit i dokussåpan Paradise Hotel. Efter en tid i rampljuset försvann hon och det är många som undrar: Hur lever Saga Scott idag?


Fylld av intriger, spel och kärlek är Paradise Hotel 2014 en säsong som alla kommer ihåg. Bland de spelare som gjort störst intryck på publiken finns Saga Scott, som blev känd för sin sprudlande personlighet, starka spel och romanser med Calle Åberg och Kristian Täljeblad. 

Paradise Hotel-gänget 2014. Bildkälla: Viafree/TV3 / Johnny Wohlin

Vad gör Saga Scott idag?

Idag har hon lämnat TV bakom sig. 2017 deltog Scott i TV4s program "Stjärnkusken", där hon tävlade i trav mot andra kända svenskar. Efter att ha växt upp med ridning var det enkelt att ta upp intresset igen och Scott fastnade direkt. Sedan dess har hon flyttat tillbaka till Skåne och jobbar istället som hästskötare. 

Saga var även med i Farmen VIP år 2019. 

Saga Scott har hittat kärleken

Nog var det tur att Scott gav TV en sista chans med "Stjärnkusken", för det var där hon träffade sin pojkvän, travkusken Adrian Kolgjini. Paret är idag sambos och har varit tillsammans i 7 år. 

Adrian Kolgjin och Saga Scott. Bildkälla: sagascott/Instagram

Andra som medverkat i Paradise Hotel under programmets glansdagar är Jesper "Jeppe" Johansson, som idag är utbildad snickare och har lagt festlivet på hyllan. Det finns däremot en del som valt att stanna i rampljuset. En av seriens återkommande deltagare, Paulina "Paow" Danielsson, arbetar som influencer ochhar inte varit rädd för att göra en del kontroversiella skönhetsingrepp. Hon försörjer sig idag på sitt OnlyFans-konto. 

Även Jasmine "Jasse" Gustafsson lever ett flärdigt influencer-liv som Youtuber. Det återstår att se om någon av tittarnas "pensionerade" reality-stjärnor kommer synas i TV-rutan igen.

Vi kan bara hoppas!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!