- Foto: Stella Pictures & Instagram/Bianca Ingrosso

Följare i bråk efter Bianca Ingrossos fräcka bild: "Pajaser"

Bianca Ingrosso la upp en fräck bild på Instagram som har fått följarna att koka och hamna i bråk med varandra.


Influencern Bianca Ingrosso, 29, delar ofta med sig av lättklädda bilder på Instagram. Framförallt efter den senaste lyxresan till Mexico som ägde rum i februari. Hennes Instagramflöde fylldes då av tropiska bikinibilder från stranden. 

Bianca Ingrosso möter hatstorm efter avklädd video

Bianca Ingrosso på resa i Mexico. Foto: Stella Pictures

Det är alltså ingen nyhet att Bianca Ingrosso lägger upp lättklädda bilder, men denna gången ser följarna rött. Influencern publicerade under måndagen en bild där hon står i ett badrum i underkläder, en pälsjacka och solglasögon.

Inlägget, som i skrivande stund har 313 kommentarer, har väckt flera heta diskussioner i kommentarsfältet. Diskussionerna handlar både om den lättklädda bilden men även om pälsjackan är av fuskpäls eller djur. 

Bianca Ingrossos lyxiga köp hånas av följarna: "Öva lite på..."

Kritikstorm – naket och päls uppskattas inte

Flera följare har reagera på att Bianca Ingrosso eventuellt har burit en jacka av äkta päls. Influencern själv har inte gjort något uttalande om var jackan kommer ifrån eller vad den är gjord av.

En person som har reagerat starkt har kommenterat: "När de stora modeföretagen ett efter ett väljer bort päls och land efter land förbjuder pälsdjursfarmer, så är det rejält tondövt att som influencer blunda för det fruktansvärda djurplågeri som pälsindustrin står för."

Hon har även fått stor kritik för att bilden är lättklädd. En person skriver: "Jag måste visa upp min kropp i alla lägen och få 100 procent uppmärksamhet i precis alla lägen."

Men alla följare håller inte med om kritiken, vilket har lett till ett massivt bråk mellan följarna.

Bianca Ingrosso berättar om en SJUK grej hon gör när hon onanerar

Foto: Skärmdump/Instagram/Bianca Ingrosso

Följarna i bråk med varandra

Kritiken om pälsjackan har fått vissa följare att sätta ner foten och diskussionen har snabbt eskalerat mellan följarna.

"Sådana luffare i dessa kommentarer, anledningen till hatet grundar sig i att hon har mer och tjänar fyra gånger mer på en månad än vad folket här inne har i årslön. Rakt av den svenska patetiska avundsjukan istället för att se allt som inspiration och motivation, jävla pajaser. Nivån här inne är lägre än Chrippas och Linneas drama.", skriver en person. 

Då svarar en annan person: "Hatet gäller mycket att hon igen gör reklam för pälsindustrin. Lär dig stava innan du börjar whiteknighta i övrigt din clown."

Miljonregn över Bianca Ingrosso – här är stjärnans monsterlön

Foto: Skärmdump/Instagram/Bianca Ingrosso


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!