- Foto: Skärmdump/Instagram/Bianca Ingrosso & Stella Pictures

Bianca Ingrossos lyxiga köp hånas av följarna: "Öva lite på..."

Bianca Ingrosso visar upp sitt nya köp på Instagram, vilket har fått en del följare har reagera. "Livet handlar inte om att köpa saker", skriver en person.


Bianca Ingrosso, är en av Sveriges mest framgångsrika influencers. På Instagram, där hon har 1,3 miljoner följare, delar med sig av allt från familj till jobb. Man kan även få se en hel del lyxiga restaurangbesök och shopping. 

Det händer att följarna reagerar på hennes lyxiga livsstil och när hon nyligen la upp en bild på sitt senaste kap reagerade en del följare starkt.

SVT-tittarna försvarar Bianca Ingrosso: "Får mig att må illa"

Shoppar för svindlande summor

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso har minst sagt haft en raket-karriär. Karriären tog verkligen fart när hon grundade sminkmärket CAIA Cosmetics, som senare kommer att göra henne ekonomiskt oberoende. 

Sminkmärket lanserades 2018 och grundades tillsammans med Vanessa Lindblad, Mikael Snabb och Jesper Matsch. Två år senare, 2020, såldes delar av bolaget till riskkapitalbolaget Verdane. Kalaset slutade på en vinst på 202 miljoner kronor för Bianca Ingrosso.

Med de pengarna i plånboken är det inte konstigt att influencern unnar sig att shoppa. När hon gästade podden "Inga beiga morsor" 2022, fick hon frågan om hon shoppar för mer än 100 000 kronor i månaden. Då svarade hon så här:

– Det kan absolut hända. Det är upp och ner.

Wahlgrens lyxiga hus till försäljning – så mycket kostar det

Lyxigt köp hånas av följarna

I ett Instagraminlägg visar Bianca Ingrosso upp två väskor av märket Saint Lauren värda 2 620 euro var. Det motsvarar närmare 30 000 svenska kronor. På en annan bild i inlägget visar hon även påse från Dior, men innehållet i påsen får följarna inte reda på. 

Den lyxiga shoppingen har fått följarna att reagera.

Så här var några reaktioner:

"Den härliga shopping känslan håller kanske fem minuter och efter det är du deprimerad igen."

"Terapishopping. Sorgligt."

"Vad sägs om att öva lite på att tyst lyx. Det är stiligt och smakfullt."

"Livet handlar inte om att köpa saker. Du vet inte vad det riktiga livet, lyckliga livet, är. Sorgligt."

Bianca Ingrosso berättar om en SJUK grej hon gör när hon onanerar


Bianca Ingrossos avundsjuka på Benjamins kompisar

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!