Bianca Ingrosso sex
Bianca Ingrosso delar med sig av smaskiga hemligheter. - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso berättar om en SJUK grej hon gör när hon onanerar

Bianca Ingrosso drar sig inte för att berätta om sitt sexliv. Men sanningen är att den enda hon för tillfället har sex med – det är sig själv.


Bianca Ingrosso, 29, är inte känd för att vara någon blyg viol. 

Hon har under många år varit väldigt öppen kring ämnet sex samt om sitt eget sexliv. Hon är bland annat väldigt intresserad av tantra och kroppens anatomi just när det kommer till orgasm. 

Nyligen gästade hon en av sina favoritpoddar "In bed with Emilia" där hon bland annat berättade om sina upplevelser på kursgården "Baravara" men även om sitt sexliv. 

Bianca berättade att det inte var hon själv som kom på idén med Baravara utan hennes mamma Pernilla Wahlgren

Bianca Ingrossos syrliga kommentar på Benjamins halvnakna bild

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag hade mått väldigt dåligt under en längre period... tvivlat mycket på mig själv, haft panikattacker och så vidare... då sa mamma att det var dags att göra någonting. Och då skickade hon iväg mig till Baravara-gården vilket är bland det bästa jag gjort. 

Bianca och Emilia kom sedan in på ämnet sex. Då Bianca precis var hemkommen från Mexiko frågade Emilia om hon hade haft sex där då Bianca blev så pass uppvaktad.

Därför raderade Bianca Ingrosso bikinibilden från stranden

– Nej gud. Jag gör inte sånt. Jag är väldigt sexuell av mig men jag ligger liksom inte på det sättet, svarar Bianca. 

– Jag har haft väldigt få one night-stands. Det ger mig ingenting... eller jo ett gav mig någonting. Men efteråt tappar jag alla känslor och vill bara att personer går och lämnar mig ifred, berättar hon. 

Hon bjussade även på ett tips hon brukar använda sig av när det kommer till sin satisfyer. 

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag ligger ju inte ned och använder den utan jag rider den haha, berättade hon.

Och Bianca har fortsatt komma med onaniråd. 

Bianca Ingrosso: "Jag brukar..."

Under förra veckan så gästade Bianca Malin Norlanders Youtubekanal "Söndagsångest" där hon berättade mer om hela sin procedur där hemma. 

Bianca Ingrosso gästade Malin Norlander. Bildkälla: Youtube

– Gud jag blev så inspirerad av dig när du berättade att du rider av din satisfyer.... och inte bara ligger på rygg, säger Malin i videon. 

– Ja men gud alltså... är jag hemma... du vet jag har ju en spellista som jag drar på. Så när jag känner lite vibe tar jag av mig alla kläder men har typ underkläder. Sedan dansar jag omkring i min lägenhet och känner av... ja men min energi. Så tittar jag mig själv i spegeln och låtsas som att jag är där med mig själv, berättar hon och fortsätter:

Bianca Ingrosso svarar på hatstormen – med ännu en rumpvideo

– Sedan åmar jag mig endera i sängen eller på golvet och låtsas att det är ett förspel. Och det gör mig så jävla... kåt? Jag tycker att det är en helt annan grej än att titta på porr och typ, jaha nu var det gjort. 

– Oj vad nice, det här måste man ju seriöst prova, avslutar Malin Nordlander. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!