Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso svarar nu på hatstormen. - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso möter hatstorm efter avklädd video

Bianca Ingrosso möter kritik av följarna efter att hon publicerat en video där hon ska fixa iordning ett fruktfat. Detta då följarna tycker att hennes bröst och rumpa tar all fokus.


Bianca Ingrosso, 29, sitter stadigt på sitt succétåg som ständigt rullar vidare. 

Skönhetsmärket Caia (som gjort henne ekonomiskt oberoende) blomstrar och har nu expanderat till USA och Storbritannien. I skrivande stund omsätter Beauty Icons Holding AB enligt "alla bolag" över 600 miljoner kronor, vilket ej är slantar som går av för hackor. 

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

Utanför succéföretaget så har även Bianca sin helt egen talkshow dit alla de hetaste profilerna, svenska som internationella bjuds in för att berätta om sina liv. 

Bianca driver även företaget Ani Who AB tillsammans med vännen Lovisa Worge. Ani omsätter i skrivande stund omkring 19 miljoner kronor. 

För ett par veckor sedan tog hon en paus från arbetet och åkte till kursgården Baravara. Detta för att "utmana sitt psyke till max" efter att en längre period ha mått väldigt dåligt. Under kursen får besökarna bland annat testa på meditationsövningar som har rötter från Bhagwanrörelsen (också kallad Osho-rörelsen). Bhagwanrörelsen har kritiserats för att hjärntvätta sina medlemmar samt mött anklagelser om sexuella övergrepp och våld.

Bianca Ingrosso möter hatstorm efter video

Hon hann knappt packa om hemma innan det var dags att ge sig ut på resande fot igen. Men denna gång vankades det jobbresa till Tulum, Mexico. 

Väl på plats satte Bianca rappt igång att lägga upp content från sina dagar i det varma Tulum. Bland annat valde hon att lägga upp en video där hon skär upp en rad olika frukter för att dona ihop en lyxig frukttallrik. Den lilla detaljen i videon var bara att Bianca var klädd i en bikini och det blev automatiskt mycket fokus på hennes stuss. 

Bianca Ingrosso skulle fixa sig en frukttallrik. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Och ja, reaktionerna – de lät inte vänta på sig. 

Några av kommentarerna som rasade in.

Bianca var snabb med att svara dagen efter. Och det gjorde hon med en bild på sitt färdiga fruktfat. 

"Åka utomlands och bära bikini = samma hatstorm om och om igen. Men jag har det bra om ni undrar", skrev hon till bilden. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!