1 av 6
- Foto: Stella Pictures
2 av 6
- Foto: Stella Pictures
3 av 6
- Foto: Stella Pictures
4 av 6
- Foto: Getty Images
5 av 6
- Foto: Getty Images
6 av 6
- Foto: Ap Photo/Scanpix/Matt Sayles

Rihanna rasar mot journalist – kallar misshandeln obetydlig

Rihanna skäller ut journalist efter frågor om Chris Brown.


Här är låttexten som journalisten refererar till

Texten till låten Birthday Cake som Rihanna och Chris Brown sjunger tillsammans.

Chris Brown: “Girl I want to f**k you right now/been a long time/I’ve been missing your body”.

Rihanna: “Remember how you did it/If you still want to kiss it/Then come and get it”.
 

När Rihanna nyligen spelade in duetten "Birthday Cake" med sin ex-pojkvän Chris Brown var det många som reagerade.

Hur kunde hon spela in en låt tillsammans med en man som misshandlat henne och fått henne att hamna på sjukhus, var en fråga som flera av hennes fans ställde sig.

Så även den journalist från den brittiska tidningen Esquire som intervjuade Rihanna nyligen. Intervjun slutade i total katastrof och 24-åringen refererade till misshandeln som "trivial".

– Vissa kände att det skickade ut fel signaler...Att du gick tillbaka till någon som hade sett till att du hamnade på sjukhus, säger journalisten.

Rihanna bet snabbt tillbaka.

– Oh, verkligen? Gjorde jag? Gjorde jag? Gjorde jag? Gjorde jag? Okej...I en helt profesionell miljö. Jag menar, om jag gick tillbaka till honom som flickvän så skulle det vara en helt annan diskussion. Jag tror att många drog felaktiga slutsatser, förklarade en märkbart irriterad Rihanna.

När journalisten fortsatte att pressa Rihanna så gick hon till motattack.

– Det här börjar bli en riktigt tacky intervju. Vad vill du verkligen prata om? Jag är inte för att snacka om massa geggig skit. Jag blir upprörd när du fortsätter att ställa samma frågor om saker som är triviala. Vad finns det att prata om? Är alla dina frågor likadana?, sa Rihanna, skriver Hollywood Gossip.

"Nu ska jag verkligen döda dig"

Det var år 2009 som Rihanna och hennes dåvarande pojkvän Chris Brown var på väg hem från Grammyförfesten.

En upprörd Rihanna slog till instrumentpanelen i Chris Browns bil. Det fick honom att se rött. Chris bromsade ned farten, bara en aning, och försökte knuffa ut Rihanna från bilen. När det misslyckades började han i stället att slå henne.

Chris Brown styrde bilen med sin vänstra hand. Den högra handen använde han till att dela ut slag efter slag mot Rihanna. När hon tittade på sina skador i bilens spegel kom det första hotet från Brown.

– Jag ska slå ihjäl dig så fort vi kommer hem. Vänta du bara. Vänta och se, sade han till Rihanna.

Då ringde Rihanna sin assistent. Trots att assistenten inte svarade så låtsades Rihanna som att hon hade fått kontakt – och att hon bad assistenten om polishjälp. Allt för att få Chris att sluta slå.

För Chris Brown var det som att hälla bensin på eld.

– Det där var verkligen det dummaste du kunde göra. Nu ska jag verkligen döda dig, skrek han och började slå henne igen. Rihanna försökte skydda sitt ansikte, samtidigt som hon försökte fly från bilen.

Men Chris ökade bara farten. De automatiska bildörrarna gick i lås. Chris lade sin arm runt hennes nacke i en nacksving som nästan fick henne att svimma av. Sedan bet han hennes vänstra öra.

Mardrömsmisshandeln slutade inte förrän Rihanna lyckades krossa bilrutan med sin sko, skriver The Sun, som tagit del av polisrapporten.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!