Bobby: Mer extensions!

För Bobby finns bara ett mantra i vår: Maxa med extensions!


Bobbys hårstudio arbetar en av Sveriges just nu hetaste frisörer - Bobby Oduncu. Han ligger bakom bland annat E.M.D:s pojkfrisyrer och Linda Rosings extensions. Han är även framgångsrik bloggare. Och vill du klippa dig i hans frisörsalong lär du få vänta, kötiden är nämligen lång och består av Sveriges toppelit. Nyheter24 frågade så klart Bobby vilken frisyr det är som gäller i vår.

– Killar ska ha riktigt kortklippt på sidorna och längre upptill med volym, sådant kommer vi att få se mer på den moderna mannen 2009 och jag tycker det är riktigt snyggt, manligt och lite filmstjärnelooken, säger Bobby Oduncu och fortsätter:

– För tjejer gäller stora burriga hår med massa volym, vågigt hår är en del kännetecken för vårens/sommarens hårtrender. Till sommaren är det mer extensions än någosin. Lugg är också hett just nu men själv gillar jag längre lugg till sommaren på tjejer så att den inte är i vägen för solen. Tänk på att alla passar inte i lugg, fråga din frisör om ett ärligt råd och hjälp med val av frisyr. I år ska man våga lite mer, då funkar det!

Var ska man hämta sin inspiration ifrån?

– Själv hämtar jag den från modemagasin, catwalken och olika visningar jag går på samt en hel del från mina resor. Att blanda inspiration är inte fel och att gå tillbaka i gamla tidningar från 50-, 60-talet säger en hel del om vilket mode som kommer? Se dig omkring plocka det bästa av alla som du känner kan passa just din stil!

Vilka hårprodukter ska man använda?

Tigis superstar queen for a day som ger snygg volym, schampo och balsam från Sebastian, serum från Biosilk, Maria Nilas värmeskydd. För att du ska vara säker på att produkten fungerar för ditt hår kolla med din frisör - alltid!

Vilka färger är det som gäller?

– Mycket gyllene och honungsblonda nyanser som jag älskar och inte det överblekta håret. Mycket ljusbruna toner som till exempel det jag gör på systrarna Graaf, dessa färger är riktigt jordnära . Blondiner kommer alltid att vara inne fast då mer nedtonade och inte kritvitt, gärna att håret har lite slingor i en helhet som till exempel guldblond, säger kändisfrisören Bobby Oduncu till Nyheter24.

Glöm inte att tävla om en lyxklippning. Här!

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Vinn ny lyxfrisyr!