Den här modellen påstår sig ha USA:s längsta ben – och de är verkligen sjukt långa

Den här 22-åringen påstår sig ha USA:s längsta ben. Och det kan mycket väl stämma med tanke på att hon är två centimeter från världsrekordet.


Den här modellen påstår att hon har USA:s längsta ben. Och med tanke på att hennes spiror är närmare 130 centimeter långa (129,5 för att vara exakt), så är det inte helt otroligt. Det är nämligen bara drygt två centimeter från världsrekordet, skriver Daily Mail.

22-åriga Chase Kennedy från Kalifornien mäter 195 centimeter över havet, och en stor del av längden består alltså av ben. Hon menar att hennes längd gjort att hon inte fått jobb som catwalkmodell.

Bildkälla: chasekennedy_/Instagram

Under sin högstadietid kallades hon för “ben” och “giraff”, men hon säger att hennes långa ben gjorde henne riktigt bra på idrott.

– Jag är stolt över mina ben, jag hade inte velat ha det på något annat sätt. Jag tror att jag har USA:s längsta ben och jag älskar att vara lång, säger hon även om erkänner att det inte alltid varit lätt. Bland annat har det varit svårt att dejta, och när hon var yngre önskade hon ibland att hon var kortare och inte stack ut så mycket, skriver Daily Mail.

/
Ben
/
/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!