1 av 2
2 av 2

Saga Scott öppnar sig om sexproblemen: "Trodde inte att jag skulle skriva ut det här"

I ett öppet inlägg berättar nu Saga Scott om sina problem.


Det är i ett inlägg på bloggen som Saga Scott nu väljer att gå ut med sina problem när det kommer till kärlek och sex. Profilen berättar att det var ett inlägg hon aldrig tänkt skriva, men att hon nu väljer att ta upp.

"Dom senaste två åren har jag faktiskt ifrågasatt mig själv väldigt mycket när det gäller kärlek, om jag ens kan bli kär eller få riktiga känslor eller om det bara är så att jag varit mer beroende av närhet", berättar hon.


Saga har sedan uppbrottet med Adam Lökholm varit singel och berättar nu att hon har problem med att vara bekväm i intima situationer tillsammans med killar.

"Att jag fick svårt att slappna av sen jag var med i Paradise Hotel, speciellt när det gäller sex. Jag vet att många av er kanske tycker det är en konstig grej att skriva om men jag tycker att det är väldigt jobbigt. Jag känner att jag har blivit väldigt reserverad och känner mig väldigt obekväm i många situationer bland folk och framförallt killar".

"Jag lämnar innan jag blir lämnad"

Saga tar upp någonting som är ett vanligt problem hos många i dag – nämligen rädslan för att eventuellt bli sårad. Hon säger att hon därför ofta lämnar innan hon själv blir lämnad.

"Jag lämnar hellre innan för att vara säker på att det inte är jag som blir lämnad, det är ju egentligen jätte elakt? Men vad fan ska jag göra. Jag borde sluta begränsa mina känslor för jag känner att det blir tyngre för varje dag och jag vill ju kunna vara med någon, men hur vågar man det? Jag får panik", skriver hon.

Vi hoppas allt löser sig till det bästa för profilen!

Vill du läsa hela det känslosamma inlägget? Det kan du göra på Sagas blogg som du hittar här.

Mer:

7 anledningar till att Saga Scott är Sveriges bästa TV-personlighet.

Saga Scott från "Paradise Hotel" ser inte ut så här längre

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!