Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kissie svarade av slump på busringning – hade inte väntat sig vem som var på andra sidan luren

"Jag kommer att ringa polisen", svarade bloggerskan när hon blev uppringd.

Att vara känd bloggerska kommer ofta med en glamorös livvstil fylld av events, kändisfester och fans som kommer fram ute på gatan och vill ta en selfies. Men som alla vet kommer även kändisskapet med en baksida som är allt mindre glamorös.

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson delar nu av sig av ett vanligt förekommande fenomen hon tvingas vara med om dagligen. Nämligen busringningar.

Vilket filter använder ni mest? Jag använder Clarendon 😌

A post shared by Alexandra Nilsson (@kissies) on

"Jag ringer polisen"

Kissie berättar att hon efter att ha legat rastlös i sin säng valde att för ovanlighetens skull svara på en av hennes dagliga busringningar. Hon visar sedan upp en printscreen på smskonversationen som följde efter samtalet.

Tack för denna helg #båstad och @summeronfestival 😏✨ Spraytan stod grymma @stockholmbeauty för!

A post shared by Alexandra Nilsson (@kissies) on

– Som sagt var jag ”bara” hemma igår och tog det lugnt hemma, men jag vart lite uttråkad. Så började svara en busringare. Det är minst en person varje dag som ringer mig, så igår svarade jag. Och såhär såg konversationen ut, jag svarade ”vem?” efter två missade samtal och ja ni ser ju själva svaret jag fick haha, berättar hon.


"Fråga, är jag för hård mot småttingarna som busringer?, frågar hon avslutningsvis sina följare.

Mer:

Främmande kvinna kom fram till Kissie på krogen – då fick hon reda på sanningen.