Nya bilderna på Zac Efron chockar fansen: "Vad i hela..."

Zac Efrons fans är i chocktillstånd efter att nya bilder på stjärnan blivit virala. Nu spekuleras det kring om skådespelaren har plastikopererat sig. Flera av fansen tycker att han har förstört sitt ansikte.


Tidigare i veckan släpptes en video för att uppmärksamma ingenjören Bill Nyes Earth day-musikal. I videon syns flera kändisar – bland annat skådespelaren Zac Efron, 33, som är känd från High School Musical-filmerna. 

Fans reagerade snabbt på att stjärnans ansikte ser annorlunda ut, vilket gjort att många spekulerar kring om han gjort en plastikoperation. Diskussionen har totalt exploderat på sociala medier under lördagen och flera fans uttrycker kritiska känslor inför stjärnans nya utseende.

Såhär lyder några av kommentarerna: 

"Vad i hela världen har Zac Efron gjort med sin käke?"

"Varför har han förstört sitt perfekta ansikte?"

"Kommer han kunna låsa upp sin mobil med Face ID nu?"

Har tidigare råkat ut för olycka 

Men det är inte alla fans som tycker att det är kul att skämta om stjärnans nya utseende. Flera ifrågasätter varför fansen utsätter Efron för body shaming.  

Flera personer tar även upp det faktum att Efron har råkat ut för flera olyckor genom åren. Till exempel 2013, då han ska ha brutit sin käke, enligt E! News

Van vid att förändra utseendet

High School Musical-skådespelaren är van vid att gå på nya dieter och förändra sin kropp för filmroller. Inför inspelningen av filmen Baywatch uteslöt han kolhydrater från sin kost i ett halvår – något han inte skulle rekommendera andra att testa. 

– Jag blev nästan galen, berättade han 2017 för Mens Health

Zac Efron har ännu inte kommenterat spekulationerna kring huruvida han gjort en plastikoperation eller ej. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!