Skådespelaren Ashley Park återhämtar sig från en septisk chock.
Skådespelaren Ashley Park återhämtar sig från en septisk chock. - Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press/ Jonas Ekströmer/TT

Emily in Paris-stjärnans skräcksjukdom: "Smärta..."

Skådespelaren Ashley Park, känd för sin roll i den omtalade serien Emily in Paris, återhämtar sig från en kritisk septisk chock under en semesterresa till Thailand.


När den amerikanske dramaserien Emily in Paris släpptes på Netflix hösten 2020 tappade världen hakan. Serien har genom åren både varit uppskattad och fått kritik för att vara allt från klyschig, sexistisk och orealistisk.

Ashley Park blev snabbt välkänd som karaktären Mindy Chen och har sedan dess medverkat i en rad andra produktioner. 

För några dagar sedan publicerade skådespelaren ett minst sagt uppseendeväckande uttalande på Instagram, nämligen att hon sedan december legat inlagd på ett sjukhus i Thailand för en kritisk septisk chock.

 

Tv-våren 2024 – 25 serier att hålla koll på

Ashley Parks sjukdom 

I inlägget skriver Park att hon känner sig tacksam, trots de senaste veckornas kaos. Mardrömmen hade börjat på en efterlängtad resa till Thailand när hon drabbades av svår halsfluss. Flussen hade sedan lett till en septisk chock som slutligen infekterade flera organ.

Efter veckor av intensiv vård mår hon bättre, men resan har varit lång och ensam. Som tur hade hon sin pojkvän Paul Forman som stöd på plats, som hon passade på att tacka lite extra på Instagram. 

– Jag är mest av allt tacksam för Paul, som var vid min sida genom allt det här. Du lugnade mina rädslor och stöttade mig genom ambulanser, tre utländska sjukhus, en vecka på intensiven, läskiga akutmottagningar, oändligt med skanningar, tester och injektioner, olidlig smärta och så mycket förvirring. Allt medan vi var ensamma på andra sidan jorden, långt bort från alla vi känner. Jag älskar dig Paul. Mer än jag någonsin kan uttrycka, skriver Park. 

Ashley Parks. Bildkälla: Chris Pizzello/TT

Park är nu på bättringsvägen och känner själv att det svåraste är över. 

– Jag tvekade på om jag skulle dela vad som hänt eftersom jag fortfarande återhämtar mig, men nu är jag säker på att jag tagit mig genom det värsta. 

Detaljen i "Emily in Paris" väcker ilska: "Det är helt absurt"

Allt om Maria Lundqvist: Pojkvän, barn, Sally och Bäst i test

Allt om Tom Sjöstedt – systrarna, frun och rock’n’rollen

TV
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!