Det har knakat i fogarna hos paret Wahlund/ Peña.
Det har knakat i fogarna hos paret Wahlund/ Peña. - Foto: Stella Pictures

Emilia Wahlund gjorde slut med Marcelo Peña på Instagram – här är det raderade inlägget

Det var sannerligen många som satte kaffet i halsen när Emilia Wahlund publicerade ett inlägg på sin Instagram där hon skrev att hon och Marcelo gått skilda vägar. Men det hela slutade med att Emilia raderade inlägget.


Det var förra året i början av april som Paradise Hotel-profilen Marcelo Peña, 31, och flickvännen Emilia Wahlund, 22, meddelade att de blivit föräldrar till en liten dotter som fått namnet Elle Julia Peña Wahlund



Paret har flyttat fram och tillbaka mellan lägenhet och hus men valde slutligen att flytta permanent till Gävle där de nu lever tillsammans med dottern. En fördel för familjen är att att de nu även bor väldigt nära Emilias familj.  

Marcelo tog bladet från munnen. Bildkälla amarello/Instagram

Marcelo skrev efter flytten ut att han tidigare aldrig kunnat tänka sig att flytta till Gävle utan att han trivdes bättre i huset som låg i Sigtuna. Men att han nu valt att flytta för Emilias skull. 

"Vi valde att flytta tillbaka till Vasastan i samma port och här trivs vi men det är bara en tvåa så vi behöver större. Då dök det upp en väldigt fin lägenhet i Gävle, en jobbtjänst jag tyckte lät utvecklande och sen skulle Emilia känna att hon inte var så låst och beroende av mig vilket gynnar oss båda i längden. Det värsta som kam hända är att vi säljer lägenheten och flyttar IGEN". 

Dock verkar det ha svajat till lite kring hur paret väljer att prioritera sin tid. Någonting som Emilia valt att vädra med sina följare. Och för ett tag sedan slutade det med att hon publicerade ett inlägg där hon skrev att paret gjort slut. 

Bildkälla: Bloggbevakning

"Jag och Marcelo kommer att gå skilda vägar. Inget speciellt har hänt men ser man olika på saker och ting och prioriterar olika så krockar det, tyvärr. Vänligen visa respekt", skrev Emilia i inlägget. 

Men snabbt var meddelandet raderat. Enligt Emilias vän Nessa som driver kontot Exonphbarb så publicerade Emilia det hela när hon var arg och impulsiv. Detta skrev hon ut till sina nyfikna följare:

Emilia hade enligt Nessa publicerat inlägget när hon var irriterad. Bildkälla: exonphbarb/Instagram

Summan av kardemumman är att det blev lite friktion mellan Emilia och Marcelo – men att de fortfarande är tillsammans och ska nu flytta igen men denna gång tillbaka till Stockholm. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!