Margaux Dietz
Profilen gjorde en sketch på Dietz – men sedan försvarade han henne i kommentarsfälten. - Foto: Fredrik Sandberg / TT

Margaux Dietz hårda ord om kända, manliga profilen: "Skulle slå på käften"

I en intervju med Nyheter24 väljer Margaux Dietz att berätta om drevet hon nyligen befunnit sig i. Under perioden var det en väldigt känd profil som gjorde en sketch på Dietz video från trappen.


Det har sannerligen varit några blåsiga månader för influencern och entreprenören Margaux Dietz, 32.

Det var i slutet av förra året som det blev ramaskri efter att Margaux filmade en avdäckad man utanför sin dörr. En rad olika företag avslutade sina samarbeten med Dietzoch på sociala medier blev det ett drev som gjorde att Margaux slutligen tog en paus från sina sociala medier. 

Några månader senare släpptes SVT-dokumentären "Kan vi förlåta Margaux?" som togs emot med blandade reaktioner. Inte långt efter avslöjade även Nyheter24 att Margaux festat med blackface. 

Bilderna där Margaux festade med blackface spreds som en löpeld, och kort efter Nyheter24:s avslöjande så publicerade Expressen en kommentar som Margaux Dietz hade skrivit i samma veva som hon festade med blackface. Mer om det kan du läsa här.

Margaux Dietz. Bildkälla: Malin Hoelstad/SvD/TT

I en intervju med Nyheter24 berättar Margaux nu att vindarna börjat vända. 

– Sponsorerna började komma tillbaka redan i januari och jag känner en tydlighet i vad jag vill göra framöver, berättade hon. 

– Jag är glad att jag är stark psykiskt för att vara mitt i ett drev är ingenting jag önskar min värsta fiende. Det kan gå så pass långt att människor känner att man inte vill leva längre, fortsatte hon. 

Margaux Dietz om Calle Schulman: "Jag hade..."

Vidare i intervju så får Margaux frågan kring de memes och sketcher som gjordes i samband med skandalen. Bland annat så gjorde Calle Schulman en sketch som snabbt fick spridning på sociala medier. 

I sin video berättar Calle för sin son att det är någonting som ligger utanför dörren och istället för en utslagen man är det då kassar med mat. Sonen får då gå ut och peta på påsarna och pålagt är då samma ljud som det var i Margaux video. 

Calle och sonen kikar på påsarna. Bildkälla: calleschulman/Instagram

Calle ringer redan ett samtal till "Boris" (fast i detta fall är det en bild på Boris Johnson och inte Dietz personliga tränare) och frågar om rödbetorna ska se ut som de gör i kassen.

Men senare skulle det visa sig att Calle var en av de som försvarade Margaux i kommentarsfälten på Instagram.

Om du springer in i Calle på Riche i Stockholm, går du för kramen eller hur ser det där ut nu?

– Jag skulle slå honom på käften. Hahaha nej skämt å sido jag skulle hälsa och prata, svarade Margaux. 

Hela intervjun kan du se här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!