Skådespelaren Fredrik Hallgren har varit med i flera humorserier och filmer som gått på bioduken
Skådespelaren Fredrik Hallgren har varit med i flera humorserier och filmer som gått på bioduken - Foto: Jessica Gow & Pontus Lundahl/TT

Allt om Fredrik Hallgren: Familj, partner och Bonusfamiljen

Den svenska skådespelaren Fredrik Hallgren har varit med i allt från humorserier som 112 Aina och Leif & Billy till biofilmer som Ur spår och Bonusfamiljen. Nyheter24 har tagit reda på allt du vill veta om Fredrik Hallgren.


Fredrik Hallgrens ålder – hur gammal är han?

Fredrik Hallgren föddes den 7 december 1973. Således fyller han 50 år under vintern 2023. 

Är Fredrik Hallgren från Stockholm?

Fredrik Hallgren är född i Stockholm, där han bor än i dag. 

Vid fyra års ålder flyttade han till Göteborg, något han tidigare berättat för Expressen. Efter ett par år återvände han till Stockholm där han också återförenades med sin bror som blev kvar i huvudstaden när Fredrik flyttade till Göteborg.

Därför saknas Nour El Refai i nya filmen "Länge leve Bonusfamiljen"

Har Fredrik Hallgren någon fru eller partner?

2020 skiljde sig Fredrik Hallgren och dåvarande frun Annie Lundin Hallgren. Fredrik själv har inte gått ut och bekräftat om han har en ny partner eller inte. I hans sociala medier framgår det inte att han skulle ha träffat någon ny flickvän.

 

Fredrik Hallgrens familj – har han barn?

Tillsammans med exfrun Annie Lundin Hallgren har Fredrik ett barn. Han har även två barn till med två separata kvinnor. Totalt har Fredrik Hallgren alltså tre barn med tre olika kvinnor, något han tidigare berättat för Aftonbladet

Vem spelar Fredrik Hallgren i Bonusfamiljen?

I succéserien Bonusfamiljen, som också blivit biofilm med namnet "Länge leve bonusfamiljen", spelar Fredrik Hallgren rollen Martin. Rollen har enligt Fredrik Hallgren själv öppnat många dörrar, något han själv berättat för tidningen Expressen. 

Spelar Fredrik Hallgren Rudolf i Sune-filmerna?

Fredrik Hallgren har medverkat i tre Sune-filmer där han spelar rollen som pappa Rudolf. Den första Sune-filmen Fredrik Hallgren medverkade i hade premiär 2018.  

Frank Dorsin avslöjar – det bråkar hans kända föräldrar om: "Börjar kivas"

Vilka tv-serier och program har Fredrik Hallgren varit med i?

Utöver att ha medverkat i Sune och Bonusfamiljen har Fredrik Hallgren även synts till i humorserierna 112 Aina, Karatefylla och Leif & Billy. Därutöver har han även spelat i filmen Ur spår som gick på bio 2022. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!