Stockholm

Därför saknas Nour El Refai i nya filmen "Länge leve Bonusfamiljen"

Nour El Refai saknas i filmen "Länge leve Bonusfamiljen"
Nour El Refai saknas i filmen "Länge leve Bonusfamiljen". Foto: Stella Pictures

Nour El Refai lyser med sin frånvaro i nya filmen "Länge leve Bonusfamiljen". Nu avslöjar hennes skådespelarkollega varför...


Läs mer

Bonusfamiljen blev en riktig succé när den kom 2017 på SVT. 

Några kända ansikten som är med i serien är Erik Johansson, Vera Vitali, Johan UlvesonMarianne Mörck och Frank Dorsin

Frank Dorsin är Henrik Dorsins son. Nyligen gjorde vi en artikel där vi kunde avslöja vad Franks kända föräldrar bråkar om bakom stängda dörrar. Här kan du läsa den!

Handling i "Länge leve Bonsfamiljen" – serien blir långfilm

Bonusfamiljen som serie är en dramakomedi som handlar om ett Stockholmspar i 40-årsåldern, Lisa och Patrik (spelade av Vera Vitali och Erik Johansson), som båda nyligen skiljt sig, och som nu funnit kärleken i varandra. De försöker klara av vad vi kallar "livspusslet" tillsammans, vilket inte alltid är det lättaste när man har barn och ex att ta hänsyn till. Den senaste säsongen slutar med att en otrohet från Patriks sida bubblar upp. 

I filmen har de lappat ihop sitt äktenskap, men en oväntad händelse kommer skaka om tillvaron. Detta kommer leda till ett nytt bröllop och en kaosartad nyår som de spenderar i Fjällen. 

Bakom denna film står Felix Herngren, som regisserar, och Moa Herngren, som är filmens manusförfattare. 

Nour El Refai syns inte i filmen - kollegan talar ut 

Nour El Refai uttalade sig redan i våras kring sin frånvaro. I podden "Nours poddelipodd. Och Henrik." som hon har tillsammans med sin käresta, Henrik Schyffert, pratar hon om sin frånvaro:

– De har ju spelat in en långfilm som inte jag är med i tydligen. Det var lite tråkigt. Det är ingen spoiler men jag är inte med i långfilmen.

Hänt kan nu avslöja anledningen till varför Nour inte syns i nya filmen "Länge leve Bonusfamiljen". Under förhandsvisningen av filmen så frågar Hänts utsända reporter skådespelaren Fredrik Hallgren om han möjligen vet varför Nour lyser med sin frånvaro på vita duken. 

Fredrik Hallgren: "Datum och barn du vet..." 

– Jag vet faktiskt inte, jag tror att det var någonting med datum och barn du vet. Jag tror att det var det, säger Fredrik till Hänt och fortsätter:

– Vi saknade ju henne såklart, men det är bra nu också.

Så var det med det, helt enkelt!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.