Paolo Roberto Instagram
Paolo Roberto valde att göra en liten scen på Arlanda.... - Foto: 1paolo2/Instagram

Videon på Paolo Roberto chockar följarna: "Mitt bland folk på Arlanda....?"

Paolo Roberto är ingen blyg viol direkt. I en video ser man förbipasserande på Arlanda titta storögt på honom under hans korta visit på flygplatsen.


Våren 2020 greps Paolo Roberto, 53, efter att han köpt sex av en kvinna för 1 500 kronor. Sexköpet ägde rum på en lägenhetsbordell på Östermalm i Stockholm. Efter sexköpsskandalen förlorade Paolo Roberto i princip alla sina jobb – han fick sparken från TV4, matmärket "Paolos" och radiokanalen Rix FM.

Tre år senare har Paolo nu ett fullspäckat schema igen. På Youtube gör han matlagningsvideos, han har lanserat ett nytt matmärke och startat podden "Paolos podcast". På Instagram interagerar han flitigt med sina trogna följare varav många stöttat honom under perioden som följde efter sexskandalen. 

Men under senaste veckan blev det ett och annat hon mot Paolos video. När han gjord en Limoncello spritz hade han nämligen skitiga naglar och öppen gylf. 

Paolo Roberto publicerade ett recept på limonchello spritz. Bildkälla: 1paolo2/Instagram

Men Paolo hänger inte läpp för det. Han fortsätter istället friskt att pumpa ut content till sina 132 000 följare.

Och ja, veckans video kan man säga var något.... speciell. 

Paolo Roberto tränar mage på Arlanda

Paolo Roberto ska nämligen iväg på resa och befann sig därför på Arlanda. Men det stoppade honom inte för att slita av ett pass, mitt bland folk – mitt på flygplatsen. 

Han ville nämligen träna lite mage så han tog hjälp av en vagn. 

Paolo Roberto. Bildkälla: 1paolo2/Instagram

"Lite obligatorisk magträning (som ni alla vet är ett måste:) på Arlanda! Är på väg till Italien för att inspektera olivodlingarna och kanske ta ett dopp i Mare nostrum. Pasta och olivolja som bygger magmuskler istället för bilringar hittar ni på Robertoshop". 

Förbipasserande var chockade – men följarna – de älskade det. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!