Jenny Strömstedt
Jenny Strömstedt hyllas av tittarna för sin nya frisyr. - Foto: Stella Pictures, Fredrik Sandberg/TT Bild

Jenny Strömstedt skapade tittarkaos med sin nya frisyr: "Passar dig perfekt"

Jenny Strömstedt visade sin nya frisyr i direktsändningen av Nyhetsmorgon – och tittarna får inte nog av hennes nya look.


När Jenny Strömstedt, 51, slog igenom i slutet av 1990-talet så var hennes signum det korta blonda håret. Då hette hon Östergren i efternamn, och snabbt gjorde hon sig ett namn på TV4. 

Jenny Strömstedt, då Östergren år 1999. Under sin karriär har hon gjort sig känd för att både rocka det väldigt korta håret – men även då och då ett längre hårsvall. Bildkälla: Jan Collsiöö/TT Bild

Idag är hon en av kanalens mest folkkära profiler, och många tittare över hela Sverige är det som blir extra glada när hon syns i Nyhetsmorgon.

Under sin långa karriär så har Jenny givetvis haft olika frisyrer. Utöver den långa blonda hårmanen hon hade när hon gifte sig med Niklas Strömstedt så har hon ju även hunnit med att göra den korta frisyren till ett av hennes stora kännetecken.

Jenny Strömstedt har haft långt hår...Bildkälla: Stella Pictures.
Och kort hår... Bildkälla: Stella Pictures.

Jenny Strömstedt visade nya frisyren i Nyhetsmorgon

Den senaste tiden har Jenny i rutan haft en kort blond lite busig frisyr med luggen bakåtsvept. Men i mitten av förra veckan debuterade Jenny sin nya look – och tittarna hyllade genast Jennys nya frisyr där hennes blonda, långa lugg tar en lite mer central plats.

Några reaktioner på Instagram lyder:

"Vackrare och vackrare blir du Jenny! Snygg frisyr"

"Extra fin idag!"

"Fin frisyr du har idag passar dig kanon"

Tittarna älskar Jenny Strömstedts nya frisyr. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Vi är verkligen benägna att stämma in i hyllningskören – den nya frisyren passar verkligen Jenny perfekt.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!