Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson väntar barn.
Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson väntar barn. - Foto: Henrik Montgomery/TT och Stella Pictures

Det här vägrar Danny Saucedo att döpa sitt barn till: “Vill inte…"

Danny Saucedo har en minst sagt händelserik period framför sig. 2024 ska artisten för femte gången tävla i Melodifestivalen. Dessutom ska han när som helst bli pappa för första gången. Men vad ska egentligen den lilla knodden heta?


Danny Saucedo är något av ett proffs när det kommer till Melodifestivalen. 2024 är han en av artisterna som gör upp om sångfågeln, och det blir den femte gången han är med och tävlar. Den här gången ställer han upp i den fjärde deltävlingen med låten “Happy that you found me”. 

De ska tävla i Melodifestivalen 2024 – alla artister

Danny Saucedo tävlar i Melodifestivalen 2024

För Nyheter24 berättar Danny att han känner sig ganska lugn inför sin Melodifestivalen-medverkan. 

Vad är du mest nervös för? 

– Egentligen inget alls. Jag är inte nervös. Antingen är det åldern eller just för att jag har varit med så många gånger. Men det är en kombination av att känna att jag kanske har landat lite, och har lite distans till alltihopa. 

Danny Saucedo är klar för Melodifestivalen 2024

Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson på ELLE-galan. Foto: Stella Pictures

Danny Saucedo ska bli pappa – det ska bebisen INTE heta

För Danny Saucedo är det en minst sagt händelserik period som väntar. Inte nog med att ett Melodifestivalen-framträdande står på agendan, så ska artisten även bli pappa när som helst. Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson väntar nämligen sitt första barn tillsammans. 

Hon är Danny Saucedos modellflickvän – paret väntar sitt första barn

Och den eviga frågan inför att ett nytt liv ska komma till världen, är vad den lilla knodden kommer att heta. Danny Saucedo har hittills varit förtegen med detaljer kring det lilla tillskottet, men för Nyheter24 berättar artisten att det finns en viss typ av namn som paret har eliminerat. 

Finns det några barnnamn som går helt bort för er? 

– Sveriges vanligaste namn vill man ju inte döpa sin unge till. Så det kommer det inte bli. Jag och Anna har varit peppade på namn som sticker ut. Så vi får se vad som fastnar på den lilla ungen. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!