Jackie Ferm riktar en känga till Fredrik Skavlan
Jackie Ferm riktar en hård känga till Fredrik Skavlan. - Foto: Stella Pictures, Javad Parsa/NTB/TT Bild

Jackie Ferms känga till Fredrik Skavlan: "En av dom värsta"

Realityprofilen, författaren och modellen Jackie Ferm sparar inte på krutet när hon riktar en syrlig känga till programledaren Fredrik Skavlan.


Idag jobbar Jackie Ferm som resurspedagog i en anpassad grundskola. I en intervju med Nyheter24 berättade hon nyligen mer om hur hennes liv ser ut idag.

– Idag är jag mycket lycklig och älskar livet. Rutiner och struktur är tillbaka. Jag är nykär i mitt nya jobb. I mina kollegor och elever, berättade hon då.

Men det har inte alltid varit så. Under en tid var Jackie Ferm en av landets mest omskrivna realityprofiler. Som dotter till Lars-Inge Svartenbrandt och färgstark vinnare i Paradise Hotel så var det alltid något på gång kring Jackie Ferm. Med berömmelsen följde sedan en tuff tid med missbruk, och hon blev slutligen "sjuk i sorg" som hon själv beskrivit det.

Jackie Ferm. Bildkälla: Stella Pictures.

År 2014 släppte hon sin självbiografi Rövardotter. Där skrev Jackie Ferm om sin tuffa uppväxt på fosterhem och om livet som dotter till en av Sveriges mest ökända brottslingar.

Jackie Ferms känga till Fredrik Skavlan

Det var i samband med att boken släpptes som Jackie Ferm gästade Fredrik Skavlans populära talkshow Skavlan, som varje vecka lockade en miljonpublik. Tio år har gått sedan dess – men än idag har Jackie Ferm svårt att glömma hur obekväm intervjun var.

Fredrik Skavlan. Bildkälla: Vilhelm Stokstad/TT Bild

På Instagram, där Jackie Ferm idag följs av nästan 20 000, la hon under fredagen ut en bild från när hon gästade den norska programledaren.

"Skavlan var faktiskt en utav dom värsta intervjuerna jag gjort", skrev hon till bilden följt av en skrattande emoji.

Jackie Ferm säger att intervjun med Skavlan var en av de värsta hon gjort. Bildkälla: Instagram/jackieferm

I den efterföljande storyn så utvecklade Jackie Ferm mer detaljerat vad det var hon var missnöjd med.

"Skavlan hade ju inte läst på om mig. Så jag fick mest prata på själv. Han intervjuade inte mig bra och hade mer smink än mig också. Samt sminkade händer. Vilket jag inte kunde sluta stirra på", skriver Jackie Ferm och tillägger att hennes liv är "en komedi".

Jackie Ferm berättade mer om varför hon inte var nöjd med Fredrik Skavlans intervju. Bildkälla: Instagram/jackieferm
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!