Isabella Löwengrip och Paul Sundvik
Isabella Löwengrip fick en chock när krognotan kom in... - Foto: Stina Stjernkvist/SvD, Fredrik Sandberg/TT Bild

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...


Entreprenören Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har de senaste dagarna befunnit sig i Zermatt, Schweiz på en skidsemester utöver det vanliga. Med på resan är också Isabellas barn Gillis och Sally, och utöver skoj i skidbacken så har hela familjen utforskat de härliga restaurangerna som finns att tillgå.

Zermatt i Schweiz. Bildkälla: Jean-Christophe Bott/Keystone/AP/TT Bild

På Instagram har Isabella uppdaterat med rikligt med bilder från de snötäckta alperna, och hela resan har gett Isabella perspektiv. 

"Jag fick en nyp-mig-känsla under lunchen. Så tacksam över så mycket. Livet har varit så rörigt, så intensivt. Nu är allt harmoniskt och jag står stadigt. Ibland känns mitt "gamla" liv bara som en dröm. Tänk att det var de här fantastiska som jag skulle landa i. Wow", skrev hon i sin blogg efter att ha varit en dag i backen med hela familjen och Paul.

Isabella Löwengrip och Paul Sundvik. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

Att Schweiz är dyrt utöver det vanliga är nog de flesta medvetna om – men frågan är om inte det som hände Isabella och familjen på en restaurang i orten Zermatt tog priset...

"Schweiz är ju dyrt, fine, men idag betalade vi 820 kronor för kranvatten på en restaurang (karafferna stod redan på borden när vi kom). Alltså!", skrev Isabella på sin Instagram Story och delade med sig av en bild från den (dyra!) middagen.

Isabella Löwengrip fick en chock när notan kom. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!