Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip avslöjar vad som hände i sängen... - Foto: Stina Stjernkvist/SvD/TT Bild, Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

Isabella Löwengrip avslöjar vad hennes ex gjorde i sängen: "Hemskt"

Nu avslöjar Isabella Löwengrip vad en av hennes ex-pojkvänner gjorde i sängen. Idag kallar hon det hela för ett "hemskt minne".


Isabella Löwengrip, 33, slog igenom som Blondinbella år 2005. Under många år drev hon Sveriges största blogg, och senare startade hon skönhetsföretaget Löwengrip som blev en stor succé.

Utöver den blomstrande karriären så har Isabella ofta blivit omskriven för sina relationer. Från det första långa förhållandet med Nils, till äktenskapet med Odd Spångberg, den kortare romansen med Hampus Jarlbo, flingen med miljardären Erik Selin och sin nuvarande relation med Paul Sundvik.

Det är de relationer som Isabella har varit öppen med, men hon har även dejtat andra killar som kanske inte alltid har varit helt hundra.

Isabella Löwengrip. Bildkälla: Stina Stjernkvist/SvD/TT Bild

Tidigare har Isabella berättat om hur en man lyckades nästla sig i hennes liv. Från början verkade mannen supertrevlig och vettig, men efter ett tag så började Isabellas vänner reagera på hur han manipulerade henne.

"Han fick mig dessutom att betala för allt", skrev Isabella i sin blogg. Mannen hade sagt till Isabella att han var VD för ett stort amerikanskt bolag – men så låg det inte till.

Efter alla lögner satte Isabella ner foten, och hennes vakter fick slutligen kasta ut mannen.

Isabella Löwengrip avslöjar vad hennes ex gjorde i sängen

På Threads berättar Isabella Löwengrip nu om en väldigt speciell händelse som ägde rum i hennes säng, och som involverade en ex-pojkvän. Vem killen var avslöjade inte Isabella – och vi förstår verkligen varför...

Isabella Löwengrip. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

Isabella drar en liknelse till något som framkom i den uppmärksammade rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard, där det avslöjades att Amber Heard hade lämnat människobajs i Johnny Depps säng som hämd efter ett bråk, något som People då rapporterade om.

Så, vad var det egentligen som hände i Isabellas säng?

"Insett att jag har en sak gemensamt med Johnny Depp. Vi båda har träffat någon som gjort nummer två i våra sängar", skriver hon på Threads.

Isabella Löwengrip avslöjar vad hennes ex gjorde i sängen. Bildkälla: Threads

När en av hennes följare frågade om hon kunde berätta mer så svarade Isabella att hon inte kan det, men berättar vidare att det var ett "hemskt minne".

En annan av Isabellas följare frågar om alkohol var inblandat i incidenten.

"Nej, jag tror någon dålig mat. Så inte illa menat!", skrev hon vidare.

Isabella Löwengrip skriver att det var ett "hemskt minne". Bildkälla: Threads
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!