Carolina Gynning
Carolina Gynnings dotter stal uppmärksamheten på Instagram. - Foto: MAJA SUSLIN / TT

Folk i chock efter Carolina Gynnings bild på äldsta dottern

Det var under veckan som Carolina Gynning tog en selfie tillsammans med sin dotter. Och snabbt haglade kommentarerna in från chockade följare.


Det var 2010 som Carolina Gynning, 45, gick ut med att hon hittat kärleken i Alexander Lydecker, 43. Profilerna sprang in i varandra på en fest som anordnades av gemensamma vänner. De blev pangkära, flyttade ihop och sedan fick de döttrarna Alicia 11, och Adele, 9 tillsammans. 

Phillipe Cohen vaknade upp med oväntad kommentar från Gynning

Alexander Lydecker med Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures

Men kärlekssagan tog slut och 2018 gick Carolina Gynning ut med att de gått skilda vägar. 

”Jag och Alexander har gemensamt bestämt oss att gå skilda vägar. Det är tungt att ta sig igenom en separation, men vi gör vårt bästa för att allt ska bli så bra som möjligt för våra älskade döttrar och vi kommer fortsätta umgås tillsammans som vänner. Vi kommer inte kommentera detta vidare och hoppas att det kan respekteras", skrev Carolina Gynning i ett inlägg på Instagram. 

Carolina Gynning visar sin nya herrgård: "Mitt minislott"

Men Carolina är ingen som sitter och hänger läpp länge. 2019 träffade hon Viktor Philipson, 34, son till kungavännen Aje Philipson, 81. Carolina föll pladask och berättade då att hon "äntligen träffat någon som är lika galen som henne" och har även hintat om att paret har en "något öppen relation". 

Carolina Gynning och Viktor Philipson fick dottern Vilda. Bildkälla: Stella Pictures

2021 kom parets första barn, Vilda Aurora Gisela Philipsson Gynning som Carolinas följare älskar att se glimtar av på hennes sociala medier. 

Följarna i chock efter Carolina Gynnings bild

De flesta av oss kan ibland kända att tiden går lite väl snabbt när man stöter in i vänners barn som plötsligt vuxit upp och blivit längre än en själv. 

Och ja, man kan gott säga att Carolina Gynnings följare fick sig en smärre chock när Gynning publicerade en bild på sig själv tillsammans med den snart 12-årige dottern Alicia. 

Carolina Gynning svullnade upp efter skönhetsingreppet: "Bullar"

De anser nämligen att mor och dotter är slående lika och älskar att de även klätt sig likadant. 


Några av kommentarerna på Carolina Gynnings bild. Bildkälla: carolinagynning/Instagram


"Två glada cowgirls  tack @westerntackandfashion för otroligt fina kläder! Vi är nog cowgirls ändå", skrev Carolina Gynning till den fina bilden. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!